![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Cristiano Ronaldo’ gibi olmamasi icin hic bir neden yok, onun da defansif yönü zayif ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | İkinci yarı kıpırdanma var Burak'ta.Umarım istikrarlı gider böyle.Ronaldo'ya herşeyi benzemesin ama.Çalımları dışında.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | onun gibi olmak icin daha cok calismasi lazim burak.ronaldo kanat oyuncusu oldugu halde ingilterenin en cok gol atan kisi 15 golle.
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
| |
| | #6 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Burak: 'Sahtekar değilim' Beşiktaş'ın tartışılan yıldızı Burak Yılmaz patladı: Bana iftira atanlar, maçları dikkatle izlesin. Hakemler inanmıyor, rakipler aşırı sert oynuyor. 09.02.2007 Hep tekme yiyorum’ Hakemleri ve rakiplerini aldatmaya yönelik hareketler yaptığı için eleştirilen Burak Yılmaz isyan bayrağını açtı. Genç bir futbolcu olduğunu hatırlatan Burak, “Kesinlikle sahtekar biri değilim. Beni tanıyanlar, yapımı bilir. Top önümdeyken gole gitmek varken, neden kendimi yere atayım ki... Ortaya böyle saçma sapan iddialar atanlar, maçları dikkatle izlemeli. Bu ligde benim kadar tekme yiyen bir futbolcu daha yoktur. 90 dakika boyunca tekmelere karşı mücadele ediyorum ama kimse bana inanmıyor” dedi. ‘Adil olsunlar’ Günah keçisi ilan edildiğini söyleyen Burak, “Hakemler maalesef bana inanmıyor. Rakipler de durumun farkında. Her maç aşırı sertliğe maruz kalıyorum. İçinden çıkılmaz bir haldeyim. Başta hakemler olmak üzere herkesin daha dikkatli ve adil olmasını istiyorum. Zaten hocamız ve takım arkadaşlarım da her şeyin farkında. Umarım maçlarımızı yöneten hakemler de bana ön yargıyla yaklaşmaz ve adil bir yönetim gösterirler” ifadesini kullandı. Orhan YILDIRIM
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | iyi olcağnı düşünüyorum bende ama şu an için daha iyi olablrdi en azından delgadoyu daha çok oyuna katardık
__________________ Allah yar ve yardımcısı olsun kartalımın... | ||
| |
| | #10 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Uyarı geldi Beşiktaşlı Burak, idmanda İbrahim Akın ile tartıştığı için uyarıldı. Teknik kadronun, Burak'a "Bu formayı giymek istiyorsanız, sahada, idmanda ve dışarıda, camiaya yakışır şekilde davranmalısınız" dediği belirtildi.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |