![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | profesyonel futbolcunun mevkisi olmaz ne demek ya. Sen simdi her topcu her yerde oynarmı demek ıstıyosun. sen her topcu her yerde aynı performansla oynar dıye dusunıyosan ben ce sen cok yanılıyosun. herkesın cok daha verımlı olacagı bır mevkıı vardır ben yazdıgım yazıda buragın ıcerde daha etkılı olacagından sozettım kımsenın yorumundan alıntı yapıpta yazmadım. Allah'a sukur kendı yorumumu yapacak kadar futbol bılgım var merak etme. | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | adam çok güzel oynuyor. Forvet arkası oynarsa maçı bir anda hızlandırabilir o yetenepe sahip. Bizim takım kanatlardan gelen ortalarda etkili gibi gözüküyor. Ama hala adamın üstüne üstüne gidiyor.bunu bende anlamadım. | ||
| |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | mukemmel yenetenekli çok yararlı olucak ama tigana onu sağda oynatıo forvet arkası oynasa mukemmel olur
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tümer burağın tırnağa olamaz burak hem gelçek bjkli hem ondan daha iyi oynuyor.tümer burağan yaptığı şutları pasları hareketleri çalımları yapsın sonra gelsin
__________________ BEŞİKTAŞIMIZDAN FENERE YÜZÜNCÜ YIL KAPAĞI RİCARDİNHO BEŞİKTAŞTA SIRADA EDMİLSON | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delgadonun ilk maçtaki yokluğu kendisi için büyük avantaj,forma şansı bulabilirse bu fırsatı iyi kullanıp tigana nın ve bizim gözümüze girmesi lasımm..
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |