![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #141 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Haklisin, ama provokasyona gelemiyorum maalesef. Bir daha sakin ve dikkatli olmaya calisirim, tavsiyen icin sagolasiniz. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
|
![]() | #142 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Gördüğü kırmızı kartlar nedeniyle hem camiadan tepki alan hem de formasından ayrı kalan İbrahim Akın'ı, Ramazan teselli ediyor. Yalnız kalmadı Üst üste gördüğü kırmızı kartlar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren İbrahim Akın'a en büyük destek; başta kaleci Ramazan olmak üzere takım arkadaşlarından geldi. Moralinin bozuk olduğu her halinden belli olan İbrahim'i bir an olsun yalnız bırakmayan Ramazan, telkinleri ile de arkadaşını rahatlatmaya çalışıyor. Acı Son bir haftanın kendisi için çok önemli bir deneyim olduğunu belirten İbrahim, "Ankara maçında oynayamadım. Leverkusen karşılaşmasında da yokum. Bu benim için hiç kolay değil. Bazen kendi kendime çok kızıyorum. Bundan sonra kırmızı kart görmemek için ne gerekiyorsa yaparım" diye konuştu. fotomaç | ||
![]() |
![]() | #143 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | eyer kırmızı kart gördüğü maçlarda puan kaybetseydik ozaman ramazan değil tüm takım birleşse teselli edemezdi. oyüzden aklını başına alsın ve hem iyi oynasın hem bencillik yapmasın hemde birdaha böyle sorumsuzluk yapmasın.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #147 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | ![]() Bursa maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Ankaraspor karşısında forma giyemeyen İbrahim Akın'ın, Kayseri karşılaşmasında takımdaki yerini alması bekleniyor. Çok hırslı olduğu gözlenen genç yıldız, "Futbolumla kendimi affettireceğim" dedi.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #148 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı: ![]() ![]() ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |