![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #291 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Aslında kendi kendini bitiriyor Tigana ona şansları verdi 2. yarının sonlarında 2 kırmızı kart gördü bitirdi şansını ne yazıkki ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
|
![]() | #292 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Akın'a terapi Formasından uzak kalan İbrahim Akın'a terapi yapılıyor. Menajer Ali Gültiken'in genç yıldızı, "Taraftar seni sahada yıldızlaşırken görmek istiyor. Kafanı yalnızca futbola ver" diye motive etmeye çalıştığı belirtildi.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #293 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | bu adam neden oynatılmıyor yine anlamıyorum .. hoca ona karşı olan takıntılarını bıraksın artık..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #297 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Akın'dan mesaj Sakatlığı nedeniyle ikinci yarıya iyi başlangıç yapamayan İbrahim Akın, Trabzonspor ve Galatasaray maçları için iddialı konuştu. Genç yıldız, iki derbiyi de kazanmak zorunda olduklarını belirterek, “Özellikle G.Saray’ı mağlup ederek, ligde bir basamak yukarı çıkmak istiyoruz. Bunun için ben de elimden geleni yapacağım. Yeter ki, hocam şans versin” dedi. Kaynak: tercüman | ||
![]() |
![]() | #298 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Kulübeye sığmıyor! Tigana'nın fazla şans vermediği İbrahim Akın, yarın da yedek kulübesinde olacak. Antrenmanlarda çok çalışan ve görev bekleyen yıldız oyuncu, "Hocamın kararına saygılıyım. Eksiklerimi biliyorum ve kapatmak için de çok çalışıyorum. Trabzon'da şans bulursam elimden geleni yapacağım" dedi. Tigana, İbrahim Akın'ı maçın gidişine göre 2. yarıda sahaya sürecek.
![]() |
![]() | #299 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Hocanın bu adamı oynatmamasına acayip sinir oluyorum ne istiyor anlamadım gitti.
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |