![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #391 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ibrahim de bu sorumsuzluk varken daha da zor... | ||
![]() |
|
![]() | #392 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ben ibrahim akının kötü oynadığını hiç zannetmiyorum. vasatın altına düştüğünüde görmedim. gol kaçırabilir egoist davranmış olabilir ama kötü oynadı diyemem
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #393 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | sorumsuzluk derken oynamasını kastetmemiştim, murat şahin de kupa maçlarında bile kendisine şans verilmemesine rağmen çıkıp bjk forması için sonuna kadar savaşıyor ve hiç sesini çıkarmıyor, keza m.doğan aynı şekilde sabretti ve sonunda hakettiği formayı aldı. İ.Akın bana bu oyuncular kadar profesyonel davranmış gibi gelmiyor. Sürekli çıkan antreman yapmıyor haberlerinin de yanlış olduğnu düşünmüyorum çünkü 3 senedir çıkıyor bu haberler bir olur iki olur ama hepsi de yalan olmaz. Önce saha dışında sorumluluğunu yerine getirecek İ.Akın sonra saha içindeki performansına bakarız ki ben onu da beğenmiyorum. İki çalım atmak iki drippling yapmak iyi oyunsa burak da bunu bir çok maçda yaptı ama şimdi eleştiri alıyor İ.Akın fizik olarak burak dan da kötü bir oyuncu, eskiden şut falan çekerdi artık onu bile beceremiyor. O hazırlık maçında saçma sapan bi tavır sergilemese şu an zaten forma ondaydı. Kendini ne sanıyor İbrahim önce bunu sormalı kendine, BJK için geleceğin en önemli yeteneklerinden ama şu an BJK için hiç bir faydası yok böyle gereksiz triplere girmemeli. Diğer abileri gibi sabredip sahada konuşmalı. O forma lafla deil alın teriyle kazanılır. Daha yaşı genç bu kaprislere giriyorsa benim tek anladığım BJK da kalmak istemediğidir zaten öyle olup olmadığı sezon sonu anlaşılır. Son olarak Tigana nın İ.Akın ı oynatmama nedeni takıntı falan değildir. Fizik olarak yetersiz oluşudur. İlk 11 deki oyuncular dikkatli incelenirse neden ilk 11 de oldukları anlaşılır. Tigana nın anlayışı bu fizik en önemli nokta... İkili mücadelelerde ayakta duramayan bir oyuncu oynatmak istemiyor adam... | ||
![]() |
![]() | #394 | ||
Guest
| ![]() ![]() ![]() ![]() Genç futbolcuyu, yöneticilerin "Çocuğun Beşiktaşlı İbrahim'in çocuğu olsun" sözleri ikna etti. Tigana'dan özür dilemeyen İbrahim Akın'ın nasıl ikna edildiğini Fotomaç ortaya çıkardı. Yönetici Murat Çelik ile görüşen İbrahim'in, "Eşinin 4 aylık hamile olduğunu söylüyorsun. Çocuğun 'Beşiktaşlı İbrahim'in çocuğu' olarak doğsun. Bu meseleyi daha fazla uzatma. Beşiktaş'ın kıymeti gittikten sonra anlaşılır" sözleriyle ikna olduğu belirtildi. Kaynak:Fotomaç | ||
![]() | #396 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu çocuğun hal hareket ve davranışlarını hiç iyi görmüyorum umutsuz vaka gibime geliyor ama Allahtan ümit kesilmez
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #398 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | önce kendi kıymetini bilsin ibrahim en önemli nokta bu... | ||
![]() |
![]() | #399 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ligin sonuna gelmişiz ve Akın a şans verilip verilmemesini tartışıyoruz.. Akın yetenekli biri bunu kimse tartışamaz.. Akın ın bu durumda olmasında kendisi kadar Tigananın da kabahati var.. Baki nin tüm hatalarına katlandı ama Akın a hazırlık maçında bile yaptığı hata için katlanamadı..
__________________ Seninle Ağladık Seninle Güldük Biz Sevdamız Uğruna Canlar Verdik Biz Siyahın Zindan Olsun Beyaz Aydınlık Herkese Nasip Olmaz Beşiktaşlılık | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |