![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #92 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence bobo ts ya da manisaspor a kiralansın onun yerine sol iç alınsın bide yabancı stoper show yaparız show runje i.toraman---------yabancı----g.zan----------deli ibo burak-----kleberson-----yabancı delgado-------ricardinho nobre | ||
![]() |
![]() | #93 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bobo ii ama 2010 dünya kupasına girer girmez bilmityorum ama biraz tecrübe kazanmasında fayda var diye düşünüyorum
__________________ ŞAMPİYON OLALIM BU SENE, UÇALIM GÖKLERE KOYALIM CİMCOMA FENER, BİR ÇİZİK ATALIM GEÇMİŞE, BEŞİKTAŞIM ADINI YAZALIM HERYERE. | ||
![]() |
![]() | #94 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #97 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ondan süphemiz yok bizim süphemiz ilk 11 deki forvetimiz bobo olamaz uefa da tecrübesiz gökhan gülec de öyle diyeceksin ki tecrübe kazanlir oynaya oynaya ben de diyorum ilk 11 sürekli oynama ihtimali olan bir takima kiralanmali bir sene, bu sen cok iyi bir forvetimiz olursa uefa da cok cok iddali oluruz.. su an da da iddaliyiz ama gercekci olalimforvetlerimizin hepsinin toplam avrupa mac tecrübesi ne.. nobre fb den geldi bulgaristandan ötesi yasakli takim.. bobo bir kac ümit milli takim maci gökhan hic yok ibrahim akin birkac ümit milli mac v.s. hepsini topla bir crespo tecrübesi etmez.. dostcakalin.. not: bu arada bobonun cok yetenekli oldugunu da söylemek de fayda var.. yani ona güveniyorum yedek kalmamasi icin kiralanmali bence..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #98 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Açıkcası Boboya iyi bir transfer teklifi gelirse satalım. İyi bir oyuncu ama o kadar ahım şahım biri değil bence | ||
![]() |
![]() | #99 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
arkadaşım bobo'nun transfer sürecinde hep aynı şeyleri söyledim.sonuna kadar katılıyorum sana eğer almasaydık 5 sene içinde bu adamı kaçırdık diye izlicektik!!! | |||
![]() |
![]() | #100 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Herkes izLesin ve Görsün...! Daha Lig Yeni Basladı.. Bobo Gecen Sene Harikaydı.. Bu Sene oLaganüstü OLmayacagını Nerden Biliyorsunuz ??? Herkes Sabretmeli izLemeLi ve Görmeli Ondan Sonra Karar Vermeli.! Ön Yargılı oLmayaLım Dimi ![]()
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |