![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bobo bu takımda 11 oynar sacma olcak ama onu kiralayacagıma nobreyi kiralarım daha iyidir biz besiktaslı olan futbolculara sahip cıkmalıyız unutmayın bu adam bize karsı hic ikili oynamadı gidip kulubune baskı yaparak rakamı yarı ya kadar indirdi | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence bu sene yönetimin en büyük hatası boboyu almak,bir adam hiçbir işe yaramaz mı yaa...6 pasdan gol kaçırıo,10 toptan 8 ini tutamıyo.bence bize yakışmıyo...daha iyi bir forvet lazımmm
__________________ TİGANA İSTİFA!!! | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eğer uefa da gerçekten final istiyorsak bobo yu kiraya vermemiz ve onun yerine son vuruşları iyi bir forvet (mesela sakaryaspordaki "cangele". bu adamı iyi izleyin bu sene. ben sakaryalıyım izliyorum adam hem genç arjantin ümit milli hem teknik tam bize göre) almamız lazım. boboyla final zor zaten alınması ne kadar doğruydu tartışılır. çok duygusal milletiz adam amaçsız bi sezonda biraz oynadı diye gittik aldık. tabi defansa takviye de olmalı. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bobo'nun bonservisi için nasıl "2 milyon euro" verildiğini hala aklım almıyor. Ricardinho'nun bonservisi bile 1.7 milyon euro. Bobo BJK'de ilk 11 oynayacak bir santrafor değil, bunu herkes de biliyor Tigana dahil. Ayrıca geleceğe yatırım için de yabancı bir oyuncuya 2 milyon euro verip kontejyan da doldurulamaz. Nasıl mı olur? Eğer Bobo'yu geleceğe yatırım olarak alacaksan en fazla 500 bin euro ya verirlerse alır bir anadolu takımına kiralarsın. Vermezlerse de vermesinler başka adam mı yok? Anadolu'da başarılı olursa döner olmazsa satarsın. Ama şu an 2 milyon euro bonservisine ödendiği için de elin kolun bağlı -mecburen- tutuyorsun takımda. Beşiktaşımıza yedekte oturacak yabancı alan yönetimimizi kınıyorum. Bizim aslında Avrupa'da başarılı olmamız için de Nobre'nin yanına çok iyi bir santrafor ihtiyacı olduğu aşikar. Topu aldımı adam eksiltebilen, hızlı, son vuruşları son derece başarılı bir santrafor lazım, 1 metreden topu kaleye nişanlayamayan adamlar değil. Zararın neresinden dönülse kardır, umarım gereken yapılır. Gökhan Güleç'e de Türk olduğu için ses çıkartmıyorum ama onun da Bobo'dan aşağı kalır yanı yok. Bu takımda forvete gerçekten bu haliyle yakışmıyor. Umarım gelecekte!!! kendini geliştirir ve başarılı olur. Bizim altyapıdan çıkan Ali Cansun, Güleç'ten çok çok daha kaliteli bir forvetti, hem de gerçek bir BJKli.... Saygılar, tt | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence bobo beşiktaşta her sene en az 15 gol atabilecek bir golcü ama son vuruşlarda biraz kabiliyetsiz başka sorunu yok,daha iyi bir yabancı yıldız golcü alınırsa gitmesine hayır demem.ayrıca gokhan guleç değil bobo yu türkiye liginde hiçbir takımda 11 de oynayabilecek kapasitesi yok dikkatle izliyorum 0 0 0 0 boş bu adam gerçekten veysel falan bizim çok daha iyi futbolcuydu ondan.bobo yu hayyatta kesemez. çok yeteneksiz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |