![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Konya maçı sonrası...... Beyler Brezilya milli takımının bir kaç sene sonra bankosu diye savunulan Bobo bu maçta Dünya Rekoru kırdı: Şu istatistiklere bakın: Bobo kafa şutu sayısı: 0 Bobo şut sayısı: 0 yANİ bOBO=0.0 Baki 100 fırın ekmek yese ondan bir şey olmaz.....Bu Bobo ile Baki yedek bile olamaz...Hele Baki belkide Türkiye süper liginin en kötü oyuncusu......Baki ile Bobo yu hala hayran olan var mı? | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Her zaman söyledim ama kim dinler bizi.Bobo ancak yedek olabilecek bir santrafor ve yabancı hakkını yedekten kullanmakta nasıl mantıkla açıklanır bilmem.Artık ne kiraya verirler,nede satarlar,nobrenin yedeği olur işte..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
biraz optimist olun yaw... | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | herşeyı zamanla görecez...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | iddia ediyorum beğenmedeğiniz bobo hepinizin yüzünü kara çıkartacak. bu çocukta yıldız kumaşı var. ya bir bekleyin allah aşkına dün çok iyi derkin bu gün delgado ve ricardinho gelincemi kötü oldu bu adam | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() neyse şaka bi yana bobo nun yaptıkları yapamadıkları ve yapamayacakları meydanda iken hala iddalısın. tamam iyi niyetli ama kapasitesi bu işte fazlası yok. ne kadar beklersen bekle. | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İyide akademimi birader burası,alacağız birtane brezilyalı onun gelişmesinimi beklicez yani,vereceklerdi kiraya olacaktı işte,şimdi beklede bobo baba olsun..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kim ne derse desin maça yetişemedim işim vardı dışarda kaçırdım bu hafta maçı ama bjk tv de ki yorumcu bobo için bugün görünmeyen yıldızdı dedii sizce bi bildiği wardı heralde boşuna dememiştir dimi.. topu ayağında cok tutmuş rakip takımın savunmasını çok zorlamış ... Walla yaptığı yorumlar buydu ....
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |