![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() neyse şaka bi yana bobo nun yaptıkları yapamadıkları ve yapamayacakları meydanda iken hala iddalısın. tamam iyi niyetli ama kapasitesi bu işte fazlası yok. ne kadar beklersen bekle. | |||
![]() |
|
![]() | #62 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kim ne derse desin maça yetişemedim işim vardı dışarda kaçırdım bu hafta maçı ama bjk tv de ki yorumcu bobo için bugün görünmeyen yıldızdı dedii sizce bi bildiği wardı heralde boşuna dememiştir dimi.. topu ayağında cok tutmuş rakip takımın savunmasını çok zorlamış ... Walla yaptığı yorumlar buydu ....
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
![]() | #63 | |||
| |||
![]() |
![]() | #64 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #65 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | maçına göre yorum yapan yazarlara döndünüz be hayret bişey ya bu ne yaw valla eleştri yapanları anlamakta güçlük çekiyorum muhalefet gibisiniz sizin gördügünüz tigana'da görüyor adam ne diye boş adam oynatsın o zaman verelim yetkileri size transeferi siz yapın kadroyu da siz kurun bu ne saçmalık be eleştirileride bi yere kadar | ||
![]() |
![]() | #66 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() |
![]() | #67 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | |||
![]() |
![]() | #68 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() |
![]() | #69 | |||
bu eleştiriler takımı bozmak için değil arkadaşım aksine bişeyler daha güzel olsun diye yapılıyor. aksayan yanlar görülüyor ve foruma yazılıyor. o zaman verelim yetkileri size siz yapın transferi türü yaklaşımlar yakışık almıyor. görüştür sen beğenirsin biz beğenmeyiz ama burda herkesin yorumunu düşüncesini yazmaya hakkı var sen de beğeniyorsan beğendiğin yönünde yorumlar yazarsın olur biter yok bu saçmalık yok eleştirei de bir yere kadar olmuyor böyle | |||
![]() |
![]() | #70 | |||
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |