![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben de Bobonun şu an verimli olduğuna inanmıyorum, ama bonservisini verdin ve aldın, bu saatten sonra da yönetim Boboyu kiralayamaz,bunun hesabını veremez, madem öyle niye aldın bonservisini derler adama.Hadi verdin kiraya diyelim yerine süper bi yabancı forvet mi alacaksın?Yapmayın arkadaşlar para kalmadı para.O süper forvet yine nerden baksan 5 milyon $ dan fazla | ||
![]() |
|
![]() | #72 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
İşin özeti şu dostum.Bir adamı değerlendirirken bu tip şeyleri de düşünmek gerekir.Ben bu adamın Adriano olduğu iddaasında değilim ama sizin düşündüğünüz kadar kötü olduğuna da inanmıyorum.Bir adamı altı pastan bir tane gol kaçırmasıyla ya da alışık olmadığı bir tarzda oynamak zorunda kaldı ve iyi oynayamadı diye asmak bana mantıklı gelmiyor.Geçen seneden beri izliyoruz,çok kötü oynadı diyenlere de şaşıyorum.Diyebilecek hiç bir şey bulamıyorum.Ayrıca yedekte yabancı oturamaz diye bir yasa var heralde.Boş şeylere takılıyoruz bence ama neyse ben susuyorum.Çünkü demek istediğimi anlatamıyorum.Ben burda Bobo'nun o kadar da kötü bir futbolcu olmadığını anlatmaya çalışırken insanlar hani hayran olduğunuz Bobo nerde falan gibi yazılar yazıyorlar.Bu saygısızlık olmuyor ama biz saygısız oluyoruz.Bu benim Bobo konusunda son yorumumdur.Yapıcı değil yıkıcı eleştiriler içerisinde tartışmak çok anlamlı gelmiyor bana. Sizin dediğiniz gibi olsun.Hatta inşallah yollansın.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() |
![]() | #73 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
| |||
![]() |
![]() | #74 | |||
| |||
![]() |
![]() | #76 | |||
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() |
![]() | #78 | |||
| |||
![]() |
![]() | #79 | |||
Dostum bence de biz bu konuda anlaşamayalım ama Beşiktaş başarılı olsun boşver.Senin de dediğin gibi ne kadar kassak da anlaşamayız bu konuda. ![]()
![]() |
![]() | #80 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |