![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | herkes delgado'ya yıldız dıyor yada kleberson'a ancak benım yıldız anlayısıma ıkısıde uymuyor. ıkısıde cok ıyı bırer takım oyuncusu ama bence asla yıldız degıller. goruceksınız ıkısıde oyunun kaderını degıstırecek Hagi yada Sergen tarzında degiller. Delgado kleberson'dan bıraz daha klas , teknıgı bıraz daha ıyı ancak arkadaslar yıldız demek ıcın gerektıgınde macı tek basına cevırecek oyuncu olması gerekıyor ve malesef ıkı futbolcumuzda bu ozellıge sahıp degıl. sımdı bana katılmayanlar olacak kı olsun tabı bu forumda uslubuyla herseyı tartısalım ama suna ınanın besıktas hala o aradıgı muthıs oyun kurucuyu bulabılmıs degıl. belkı sıstem yıldız olacak bu sene oyuncular degıl buda baska bır bakıs acısı ve tigananın dusuncesı saygı duyarım ama insallah oyunun cok kılıtlendıgı sıralarda o sıkısıklıgı acabılecek bır yetenek kartalımıza kazandırılır bunun ıcın de tek bır ıhtımal kaldı oda son yabancı hakkımız. | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #3 | |||
Delgado'nun basarısız olmasını yada yeteneklerının sınırlı olmasını ınan en son ısteyecek adam benım ama goruntu onu gosterıyor ınsallah ben yanılırım sen haklı cıkarsın. bunun dısında sıstemın yıldız cıkardıgı takımlarda taslar tam yerıne oturmustur. bızde ıse hala defansta ve kanatlarda eksıkler var ve kanatların tıkandıgı defansın gedıkler verdıgı zamanlarda oyunu acacak bı adam olmayısından sozetmek ıstemıstım aslına bakarsan ve yıldız oyuncu tıplemem de bu tarz bır adamdı. Ben kendi adıma bu sene takıma cok guvenmıyorum ama bu degısımın uzun vadede donusumunun ıyı olacagını dusunuyorum ama bu taraftar bu zaman a sabredebılırmı ıste onu bılemıyorum. Bırde sunu eklıyım hakıkaten ben bu forumda hıcbır olumsuz yazı yazmadım ve yazmamda bıkere lıg baslamadan takımı gormeden sırf laf olsun dıye elestırı yapanlardan hıc degılım. Ama sende kabul edersinki yarın ezikler cok meshur yıldız topcuları alınca ve Allah korusun Besıktasımızda ısler ılk haftalarda kotu gıderse hepımız ıcımızden hayıflanacak keske bızde soyle paraya kıyıpta yıldız bır transfer yapsaydık dıye. benım tek arzum bu serefsızlerın gerısınde kalmamak ve onları eze eze gececek bı takımı sahada gormek. Neyse cok uzattım insallah senın dedıgın cıkar ve hersey gonlumuzce olur ve yıldız aramıyacagımız sıstemın herkesı yıldız halıne getırdıgı bı takım ızlerız. | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardesım ben kendı yorumlarımı yapacak kadar futboldan anlıyorum. baskasının yorumlarına ıhtıyacım yok. ama fıkrımı sorarsan sınan engın delgadoyla ılgılı yanlıs bısey soylemedı oradakı tek yanlısı tavrı daha ıkı ay once yere goge sıgdıramıyodu sımdı gorev almadı dıye elestırıyo bıraz oynuyo gıbı geldı bana. Ama emın ol kı bunlar benım gercekten gordugum seyler. ınsallah ben yanılırım. | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
| |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | o zaman eski bir yıldız olarak tigana çıkıp kendisi oynasın. ne demek yıldız istemiyorum futbol futbolu iyi bilenlerle oynanır ve iyi bilenlerde yıldız futbolculardır ve her takımın en az bir tane yıldız futbolcusu olmalıdır önemli olan yıldız futbolcuyu takım oyununa kazandırmaktır .ben senin o zaman teknik direktörlüğüne inanırım.
__________________ Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice BEŞİKTAŞIM | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
__________________ Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice BEŞİKTAŞIM | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/7394-tigana-yildiz-istemiyor/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 02-03-2008 15:06 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |