![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dedikleri doru ama gese maçında gördük fakat kanatlarda olursa bi sorun kalmaz bu adam ii biriydi
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
|
![]() | #73 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bırakın şu adamı, kaale almayın. Beşiktaş üzerinden prim yapmaya çalışan, futboldan anlamayan biri o. Kendi için oynayan oyuncuları bu takımdan gönderdik, kendini şöhret yapmak için yorum yapanları da göz önüne almayalım artık. Basit bir maç analizi yapmaktan aciz adamlar (bkz. K.Kanat'ın bugünkü yazısı) başımıza otorite kesiliyor. | ||
![]() |
![]() | #75 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence sinan abinini ağzı sütten yanmış yoğurdu üfleyerek yemek istiyor geçen sene bu takım şampiyonluğa oynr diye bas bas bağırdı takım zor bela 3. oldu.bu seferde temkinli olmak istiyor butakım iyi deiğil diyerek geçen seneki gibi bir hataya düşmek istemiyor. | ||
![]() |
![]() | #77 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bu Adamı Seviyordum Ama Artık Cok Yanlıs Konustugunu Anladım... Ne demek Ya Yabancı Stoperin Olmadıgı Bir Takımın Sampiyon Oldugunu Gördünüz mü ??? O Yabancı Stopermi Şampiyon Yapacak Takımı... Türklerin Hic Birinde öyLe Kabiliyet Yokmu... Bu Çok Saçma... Dün Aksam Gördük Delgadoyu Nasıl Oynadıgını Herkes Hayran Kaldı... Sinan Engin Kusura Bakma Ama Seni Kınıyorum... Neden Böyle Sacma Konusuyorsun Bilmiyorum Ama Ben Heralde Menejer OLamadıgından Böyle Konustugunu Zannediyorum.. ve Eğer Sen Menejer Olsaydın Bu Sekilde Konusamazdın..! Bence Sus.. Beşiktaş Hakkında En Kücük Yorum Yapma..
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
![]() | #78 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |