![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Benden yaşça büyüksünüz onun için saygısızlık etmek istemem ama önce bir gözlük alın yazıları tekrar okuyun ondan sonra beni eğer etmişsem terbiyesizlikle suçlayın , yaptığınız ithamı ve hakareti red ediyorum . Aynışeyi düşünmüyoruz diye hakaret edilen benim. | |||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 64
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Senin gibileri iyi tanırım..Ama burası senin gibilerle dalaşılacak yer değil arkadaşım..sen dikkat çekmek için yapıyorsun ama burada terbiyesizlere prim verilmez...Hele öyle internet kafede ourup aklına geleni yazanlar burada hiç barınamaz..Bu forumda herkes fikrini yazar ama efendi gibi...kimse kimseye haddini bil demez...Hele holigan özentileri hiç barınamaz burada..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardeş okuma biliyosun dimi sana hakaret mi ettim,cemaat çi fln diyosun,yani sennle aynı şeyi düşünmeyince hemen altında başka bişey arıyosun.kusura bakma ama dediğim gibi böyle şeyler bjk forum sitelerin de pek olmaz... haddinizi bilin filan demek yakışmıyo , benim şahsi görüşüm ertuğrul iyi bi t.direktördür sen ister katıl ister katlma ayrca daha önce de bi çok kez gördük ki sezon ortasında t.direktör değişikliği hiç iyi olmuyo.. | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
Yaşınızdan utanın fikir özgürlüğü diyorsun benim fikrimi beyan etmeme izin vermiyorsun terbiyesiz diye hakaret ediyorsun , holigan özentisi ve serseri hiç değilim internet cafede de değilim Allahım çok şükür evime internet alacak param var heralde yazınızda kendinizi tarif ettiniz . kendinize gelin yaşınızdan utanın , saygı görmek istiyorsanız saygı gösterin . yav mecburmuyum ertuğrulu sevmeye destekleyeme , nefret ediyorum ertuğruldan . | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
RUHUMUZ BURADA ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya uff kavga emeyin herkesin görüşü farklıdır bunuda kısıtlayamayız dimi biri kal biri git dedi diyede ertuğrul hoca gidip yada kalcak diil bncde kalsın ama ltfn yani
__________________ Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık sevenlerle ayrılmaz bir plan yaptık tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık .. | ||
![]() |
![]() | #16 | |||
Arkadaşım cemaat ten bir grup var bütün bjk forumlarında ertuğrul için savunma yapıp duruyorlar onu kurtarma çabası içindeler ondan dolayı ertuğrul u kim savunsa onlardan mı diye şüphe içindeyim . İşte bundan dolayı ertuğrul istifa etmelidir çünkü Biz beşiktaşlıları birbirine düşürdü , teknik direktörlük bilgisi zayıf yani amatör bjk nin ağırlığını kaldıramıyor . Bu nedenlerden dolayı başka hezimetler yaşamamak için ertuğrul a hizmetleri için teşekkür edip istifasını istemek lazımdır. | |||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote=Reis;832283]Yaşınızdan utanın fikir özgürlüğü diyorsun benim fikrimi beyan etmeme izin vermiyorsun terbiyesiz diye hakaret ediyorsun , holigan özentisi ve serseri hiç değilim internet cafede de değilim Allahım çok şükür evime internet alacak param var heralde yazınızda kendinizi tarif ettiniz . kendinize gelin yaşınızdan utanın , saygı görmek istiyorsanız saygı gösterin . yav mecburmuyum ertuğrulu sevmeye destekleyeme , nefret ediyorum ertuğruldan .[/quote kardeş tamam anladık sevmiyosun ertğrulu,olabilir,ayrıca paran da var ne mutlu sana ![]() | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
Arkadaşım bu yalan veya bilinmeyen birşey değilki Ertuğrul sağlam gülen cemaati mensubudur ve o cemaatin mensuplarının desteği ile Beşiktaş teknik direktörlüğüne kadar yükselmiştir . Doğruyu söyledik diye neden kızıyorsunuz ayrıca şuan cemaat mensubu bir grup ertuğrul un kovaulmasını engellemek için yoğun çaba içerisindedir bundan dolayı forumlarda yanlış anlaşılmalar olmaktadır eğer sizi yanlış anlamışsam özürdilerim . Konu _Blackseagless_ tarafından (06-10-2008 Saat 13:47 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 64
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beyler ,cevap vermeyin şuna....anlamıyormusunuz..Dikkat çekmek,muhatap bulmak için yapıyor..Bu yaştan sonra cemaatci de olduk..bırakın ne yazarsa yazsın...
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ertuğrul Sağlam büyük maçları kaldıramıyor.Görevde kaldığı süre içerisinde bize ne katkı sağlamışki bundan sonra sağlayacak.Haa alt yapıya önem veriyor ona lafım yok.Dönüp bakalım kilit maçlarda ne yapmış, avrupa'da ne yapmış.Adam 2 senede rezil etti bizi avrupa'ya.Ertuğrul Sağlam istifa etmeli.Yoksa şampiyonlukta kaçar. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |