![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bizim eleştirdiğimiz oynaatılan korkak oyun ve Ertuğrul hocanın 2.yılı adam gibi bir takım oluşturamamasıdır... Yani skora değil tepki... Ama 8-0 ve köy takımından alınan 4-1 lik mağlubiyet de hiç küçümsenecek rezillikler değil.... | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya ertuğrul sağlam gitmeli bence ama yinede sene sonuna kadar desteklenmeli ama beşiktaşa yakışmıo arkadaşlar kabul edin hangi büyük maçı kazandık ertuğrul hocayla sölermisiniz yada avrupadaki başarımız nedir bu hocayla kendmizi kandrmayalım sadece ve sadece sene sonuna kadar desteklenmeli diyorum ve sonrada luce diorum tabi bu bnm düşüncem ![]()
__________________ | ||
| |
| | #4 | ||
| ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Size daha önce tartışmaya son vermeniz gerektigini söylemiştim Biraz daha devam ederseniz yetkilerimi kullanmak zorunda kalacagım Bu son şansınız... Konu Constantin tarafından (06-10-2008 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |