![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
JORGENSEN BEŞİKTAŞ'TA 24-Temmuz-2006 00.:59 ![]() Beşiktaş günlerdir durumu belirsiz olan Jorgensen transferinde mutlu sona ulaştı.Siyah-Beyazlılar Jorgensen'e Fiorentina'dan izin çıkmasından sonra hemen harekete geçti ve Jorgensen ile faks yoluyla ön protokol imzaladı.Ancak transferin resmiyet kazanması için Fiorentina'nın resmen düşürülmesi gerekiyor.25 Temmuz'da açıklanacak kararın hemen ardından Beşiktaş Jorgensen'i direk Almanya kampına getirecek.Beşiktaş'ın Jorgensen ile 3 yıllığına yıllık 1.6 milyon euro'ya anlaştığı öğrenildi.31 yaşındaki Danimarkalı oyuncu Beşiktaş ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirtirken,"Çok uzun yıllardır İtalya'daydım.Yeni bir heyecan arıyordum.Türkiye'nin ve Beşiktaş'ın benim için ideal yer olduğuna inanıyorum.Ayrıca Tigana ile yaptığım telefon görüşmeside bu kararımda büyük rol oynadı.İngiltere ve İspanya'dan da teklifler vardı ama Beşiktaş benim hedeflerime en yakın takım.Takımdaki çoğu ismi tanıyorum.Özellikle Delgado'nun çok önemli bir oyuncu olduğunu biliyorum.Umarım seneye takım olarak iyi oynayıp,şampiyon oluruz"diye konuştu. Kaynak : DHA(Faik GÜRSES)
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ne acaip bir medya var ya.biz transfer yapınca hemen TL kuruna göre yazıyorlar.milletin gözünü korkutuyorlar. ezikler transfer yapınca euro biz transfer yapınca TL.var mı lan böyle iş. o nun için 1,5-2 milyon euro konuşuluyorsa jorgensen e çok diil bence 1,5 milyon euro.keşke alınsa.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
| |
| | #6 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne zaman belli olurki bu dalga heyecan bastı | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | http://www.dha.com.tr/listele.php?t=9 ben böle bi haber göremiyorum | ||
| |
| | #8 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | jorgensen cok super bir oyuncu , bide saga mehmet topuz gelse cok kaliteli bir kadro oluruz...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| |
| | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |