![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ii bi transfere benziyo ama biras yaşlı diil mi? gençelere ayak uydurabilecek mi? ![]() Danimarka alt liglerinden Vorup fB kulübünün %50'sine sahip ve başkanıdır. ![]()
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... ![]() | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ben Tigana onu almaz diye tahmin etmiştim ama bilmiyorum yine de.Jorgensen bildiğim kadarıyla Sergen tipinde bir oyuncu.Ama Jorgensen'in bana göre en büyük artıları: 1)İki ayağını da kullanabilmesi. 2)Orta sahanın her yerinde oynayabilmesi.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | walla benim onerdigim isimler yavas yavas gundeme geliyo ![]() menajer olmak istiyorum ![]()
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ama gelse sol kanat makine olur
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | danimarka milli takiminda cok begenmistim jorgenseni. cok hizli ve hareketli bir futbolcu. adam eksiltebiliyor, hic beklenmedik anlarda orta yapiyor ve sut cekiyor. besiktasimiza cok faydali olur. yasi da cok uygun. 30 iyi bir yas.ne yasli nede tecrubesiz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |