![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | [quote=nouma1]ibrahim akin bize nezaman degerini gösterdi? adam bize sergenin velihati olarak geldi. evet gercekten sergene cok benziyor. elinden hic at yarisi ile ilgili dergiler ... düsmüyor. i.akın bize değerini gösterseydi şuanda ya arsenaldeydi yada rea madridde anladın mı kardeş ne demek istedğimi i.akında dünya starı yeteneği var ama sergilemekde güçlük cekio aynı sergen gibi..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #14 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Caner cok iyi olurdu, hem defansta hem ofansta oynayabiliyor, ayrica genc ve yetenegi belli. Bence bunu 4-5 milyondan asagi vermezler, biliyorsunuz Manisa'nin maddi durumu baya iyi ve Ersun Yanal yonetiminde iyi bir kadro kurdular, kolay kolay gondermezler. Unutmayin, Burak Yilmaz'a Manisa bizim teklif ettigimizin iki katini teklif etmisti.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yönetim caner ve mehmet topuzu çok istedi ancak manisa 5 milyon ytl istedi caner için mehmet içinde kayseri uefada oynayacağız dedi onun için vermediler yoksa ikiside şuan bizdeydi yani suç yönetimde değil sorun ersun yanal biliyorsunuz ersun yanal ın çalıştırdığı takımdan oyuncu almanın ne kadar zor olduğunu ! | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya anlamıyorum ibrahim akın gibi biri varken caner diyosunuz ibrahim akınıda ısrar etsek portekizli ronaldo gibi bir oyuncu olacak hala caner diyosunuz siz uğraşma devam edin başkalarıyla elinizdekilerin kıymetini bilmessek daha çok sayarız onu alın bunu alın diye biraz destekleyip baskı oluştursak kendi yıldızlarımızı yaratacaz ama nato kafa nato mermer nediyeyim size ............. | ||
![]() |
![]() | #19 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ BJK TV'DEN NEFRET EDIYORUM. BÜYÜK BESIKTAS KÜLÜBÜNE LAIK BIR TV DEGIL!!! | |||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dahlil snn kafa basmıyo heralde.canerle i akın ne alaka şimdi ?i akın gerçek sol kanat oyuncusu mu ?bakma orayı idare eder die solda oynuyo ama onun mevki forvet arkası..bilip bilmezden konuşma.nato kafaymış...keşke gelse caner..göbek atardın | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |