![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #21 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ BJK TV'DEN NEFRET EDIYORUM. BÜYÜK BESIKTAS KÜLÜBÜNE LAIK BIR TV DEGIL!!! | |||
| |
| |
| | #22 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İspanyol takımlarını bu yaşında peşinde dolaştıran Caner Erkin 3 yıl Vestel Manisaspor takımında düzenli oynayan bir futbolcu. Avrupa'daki pek çok takım tarafından transfer listesine alınan Manisasporlu Caner Erkin her iki ayağını da çok iyi kullanabiliyor. Sol kanatta görev yapıyor. Kanattan getirdiği toplar, ortaları ve şutları etkileyici. Not: Caner Erkin daha önce BJK altyapısında denenmiş ve beğenilmeyip gönderilmiştir. Aklını seveyim ben onu gönderenlerin! vollst. Name:Caner Erkin geboren am: 04.10.1988 geboren in:Edremit, TürkeiNationalität: Türkei Größe:174 cm Gewicht:68 kg Konu ttarlabasi tarafından (21-07-2006 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #23 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
| |
| | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | gerçekten çok yetenekli bi oyuncu hatta u-17 milli takımının en iyisi bence oydu ama bizim sol kanat problemi neredeyse çözüldü o mevkiye daha fazla yüklenmeye gerek yok bence
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
| |
| | #25 | |||
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
| |
| | #26 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #27 | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |