![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Burada futbolculuklarini tartismiyor muyuz? Sen Ibrahim Akin'in daha yetenekli oldugunu soyledin, e bunu herhalde ahlak konusunda degil, futbol bakimindan soyledin herhalde. Biz de biliyoruz Tuncay'in pislik oldugunu, ama ben ilk olarak sahadaki performansa bakarim...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
i.akinin yeteneklerini herkez bilior.kimse bir yil icersinde futbolu unutamaz...ibo nunda zamani gelicektir elbette.....ayrica tungay kac yildir eziklerde..daha yeni yeni basarili oluor....takim basarili olursa futbolcu da basarili olur...takim kötü giderse bu futbolcuyu da etkiler yeteneklerini ortaya koyamaz....bi kac mac haric....senin tungay hakkinda verdigin bilgiler sampion olduklari ve son anda sampionlúgu kacirdiklari sezon....birak allah askina yaaa besiktasimiza zarar vermek icin mi burdayiz yoksa destek cikmak icin mi | |||
| |
| | #4 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() | aslında bizimde var bence hücum gücümüzde i.akın-delgado-nobre-g.güleç-kleberson tek eksikler kanatlar jorgensen ile kayserili mehmet topuzu bir alsak var ya yemin ederim ezeriz gol yeriz ama en az 2 katı gol atarız | ||
| |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | abi bırakın bunları 3 macta delgado ve nobre yanlış transfer diyorsunuz bence delgado ve nobre bu senenin en iyi transferleri ayrıcada delgadoyla tümörü bir tutmayın
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() | Eleştirmek,düşüncelerini sölemek herkesin hakkı....kimsenin karışmaya hakkı yok !!!
__________________ Besiktas JK . | ||
| |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. | |||
| |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Besiktas JK . | |||
| |