![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #92 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | stat güzelmiş tabi diğer oynanan statlardan daha ii inşalla bu stattan farkla çıkıcaz şafak 3 saat 45 dakika
__________________ Allah Affeder; ÇArşı Affetmez!!! | ||
![]() |
![]() | #93 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #95 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #96 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya niye bjk tv veriyor ne gerek vardıki ne güzel tenis maç veriyordu, para yarışyması vardı. dedem zamanından kalma şovlar vardı. kurulduğu günden beri aynı verdiği 2-3 reklamımız vardı. bir proğramı 10 sefer tekrar tekrar veriyorlardı. çağ atlamışlar yani ne diyim hayırlı olsun. ulan adamlar italya kupası finalini bile 10 kez yayınladılar. nerdeyse maçın özetini dakika dakika kağıda döker duruma geldim. | ||
![]() |
![]() | #97 | |||
![]() Iyi oldu, BJK TV bir ise yaradi bari, ama ben ilk olarak eziklerin macina bakacagim, simdi yenilirler falan acayip birseyler olur kesin, mac koparsa kartalimiza bakarim, nasil olsa bjk tv gunde 16 saat macin tekrarini verir, iki macin saat kacta oldugunu bilen var mi?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #98 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Fenerbahçe-B36 Torshavn 21.00
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #99 | |||
O zaman tercihi kartaldan yana kullanacagiz, eziklerin ikinci yarisini seyrederiz, ilk 45 dakika zaten atamazlar heyecandan. ![]()
![]() |
![]() | #100 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
kim diyo küfür edimiz.. sacma sacma konusma.... maden öyle bulsana bi küfür edim mesajimi... elestirdik tamam ve sonunsa kadar da arkasindayim dedimin... hem simid bi mac gösteriyo diye süper mi oldu ben olnu alayina dedim " ![]()
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |