![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #101 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
|
![]() | #102 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | vallah star tv. de birsey yazmiyo dizi var diyo... ama bjkonline.com ve karakartal.com bakarsak star tv göstercek... neyse ye iki kanaldan biri göstercek ya bosverin
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() |
![]() | #103 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | |||
![]() |
![]() | #104 | |||
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #105 | |||
![]() |
![]() | #109 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 1-0 ondeyiz ve ilk yari bitmek uzere ama ben hakikaten korkmaya basliyorum, futbolumuz 0,0. Surekli onde baski yapiyoruz ve ortadan hizli paslarla gitmeye calisiyoruz, ama rakip orta alani gecince karsisinda direkt bizim defansi buluyor. Herkes Italyan defansini ovuyor ve bizimkisini yerden yere vuruyor, ama onlara en buyuk destegi Perrotta-Gattuso-Pirlo-Camoranesi dortlusu veriyordu, bizde ise sadece Fahri Tatan var. Cagdas futbolda basarili olabilmek istiyorsan en az iki onlibero ile oynayacaksin, ya bjk 4-4-2'ye donecek ya da Kleberson ile Delgado'yla oynamak istiyorsa solic ve sagic'te oynayan oyuncular cok iyi defans yapacak. Rakipten topu hic kapamiyoruz ve bundan dolayi kendimiz hic hucum edemiyoruz, su ana kadarki tehlikeler ve gol hep duran toptan geldi. Ibrahim Akin hakikaten rezil, top surme ozurlusu ve pas yapamiyor bile, insallah 2'nci yarida bu daginikliligindan kurtulur ve boyle devam etmez, hem kendine hem Besiktasa yazik olur. Burak ile Delgado cok umut veriyor, hakikaten diger oyunculara gore cok cok iyi oynuyorlar, Runje de biraz daha iyi gorundu. Su an skor 1-0 ve bunlari yazdim, sonra yenilince yazdi ve skorborda gore yaziyor demezsiniz, insallah 2. yari daha iyi olur bizim icin.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! Konu bjk4ever tarafından (26-07-2006 Saat 19:59 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #110 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet futbol yine kötü ama bu macta delgado yavas yavas kendisini göstermeye basliyo.. ara pasi teknigi hele duran toplarda kalitesini gösteriyor...i.akin kötü oyniyo burak gayretli nobre gökhan istedi toplari alamiyorlar. tabi 1-0 önde olmamasi sevindirici ama yinede yensek maci benin sevindirmez dedim gibi futbolumuz kötü neyse insallah 2. yari daha iyi olur...artik bobo yu koyar insallah tigana... servest vurusu iyi cikardi ama runje ![]()
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS Konu BJK1988 tarafından (26-07-2006 Saat 19:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |