![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #121 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ulan bu takim gecen seneden ta kutu hic zevk almiyorum beni bunlar deli yapacaklar.......... | ||
![]() |
|
![]() | #123 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Hic kanat adamimiz olmadan oynayacaksak niye Nobre'yi aldik? Ali Tandogan, Ali Gunes oynamayacaksa Nobre'yi niye takimda tutuyoruz? 5 mac sabrettik ama su anki gorunuse gore isimiz cok cok zor, cunku Delgado ve Burak disinda hic isik da yok. Sistem yanlis ve islemiyor, orta alan defansif olarak zayif kaliyor, hucumda kanatlari kullanamiyoruz, hersey Delgado'nun ayaklarina bakiyor. GS macina kadar sabredecegiz, en azindan bir umut isigi olsa yine birsey soylemeyiz, ama takimda hersey kotu gidiyor ve taraftar da bunun farkinda. Destegi elbet esirgemeyecegiz ve futbolculara tek bir laf etmememiz lazim, ama tkaim olarak buyuk sorunlar var, sorun futbolcular degil, sistemdir bence.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #125 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Tigana gibi bir antrenor nasil tek onlibero'yla oynuyor anlamiyorum, bu maci Capello'ya seyretsek ve Besiktas'in antrenoru olacagini soylesek adam direkt kalp krizinden geberip gider. Bu nasil bir defans anlayisidir? Tigana geldiginden beri surekli 4-3-1-2 oynatiyor ve baska birsey dusunmuyor, islerin bu kadar kotu gitmesine ragmen. Okan Buruk niye ayrildi, bu takimda orta alanda cok faydali olmaz miydi? Boyle kanat adamlariyla neden Nobre tercih edildi, o zaman Mavuba daha yararli olmaz miydi? Tamam Nobre geldi, o zaman keske Bobo yerine Umut Bulut'u alip yabanci bir bek alsaydik bari, cok yanlislar yapildi coook.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! Konu bjk4ever tarafından (26-07-2006 Saat 21:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #126 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Üç Hece Sekiz Harf Sadece Beşiktaş ![]() | |||
![]() |
![]() | #128 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Boyle bir kadro ve oyun anlayisiyla oynayalim, GS bize en az 5 gol atar. Bu takimin neresi harika? Boyle bir defans anlayisi mi olur, koca orta alan tek Fahri'ye birakilir mi? Adam Vieira olsa neyse, o nasil kaldirsin bu orta alani? Ibrahim Akin nasil Henry oluyor onu anlayamadim, adam hakikaten rezil ve biz birtek patlama yapar umuduyla oynatiyoruz, boyle giderse sene sonu kimse tutamaz onu Besiktas'ta.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #130 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |