![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | defansta sorun yok diyen arkadaslar maçı izlemediler herhalde onceki maçlardada aynen gozuktu arkaya atılan her top golluk bu takımda iş yok wallaa zor işimiz orta sahadan ileriye top gitmiyoo gl pozisyonuna giremedik dgru duzgun pazar gunu işimiz zor kısacası | ||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
FUTBOL 11 kisiyle 2 kale ve bir topla oynaniyor daha fazla gol atan kazaniyor eger 1 ligte oynuyorsan ALDIGIN SKORLAR seni SAMPIYON YAPIYOR !!!!!UMARIN ANLAMISINDIR | |||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #6 | |||
HAZIRLIK MACI ozellıkle buyuk yazdım kı anlayasın dıye | |||
| |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
SEN BU TAKIMIN OYNADIGI FUTBOLU BIRAK 1 DEVRE 10 DAKIKA UST USTE BEGENDIYSEN SENLE FUTBOL KONUSSMUYACAGIM DOSTUM BU TAKIMDA TAKIMI ALIPP GOTURECEK ADAM YOK 3 MAC IYI GITSE BILE BIR YERDE PATLAYACAK NASI GORMEMEZLIKTEN DELIYORSUN ANLAMIYORUM | |||
| |
| | #8 | |||
| |||
| |
| | #9 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkes Hazirlik Maci Diyo Ama Biz Pek Hazirlanamamisiz Galiba Superkupa Ve Superlig Oncesi Son Mac Ama Yine De Takim Uyumu Olusmamis Ne Kanattan Orta Geliyo Ne Orta Sahadan Derinlemesinee Pas..2. Yarida Delgado Bir Kac Pas Verdi O Kadar..bide Cok Hizli Oynamaya Calistik Bence Daha Kontrollu Olmamiz Lazim Orta Sahada Topa Basarak Oyunu Okumali Ve Sonra Oyun Kurmaliyiz..en Sakin Defansti Bence Ortasaha Ve Forvet Acemice Oynadi Hatta 5 Hazirlik Macinda Nobreye Dogru Duzgun Pas Bile Gelmedi Acil Onlem Alinmali Yoksa Pisman Oluruz....
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #10 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |