![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #151 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #152 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ben de ilk başlarda karamsardım takım hakkında.Ama Le Mans,Shakhtar,Nancy ve en son Sochaux maçlarında birşeyi farkettim.Her maç üstüne birşey koyuyoruz.Ve GS maçında çok iyi olacağız.Buna inanıyorum.Özellikle Delgado ve İ.Akın'ı çok iyi buldum.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #153 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | |||
![]() |
![]() | #154 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #155 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu takımda beni heyecanladıran bir futbolcu yok.yani sergen ve tümer(kızmazsanız) gibi..orta sahaya renk verecek bir oyuncu lazım bence..yani taraftarı heyecanlandıracak birisi lazım...şuanda takımda öyle biri yok..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #158 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hazırlık maçları bir ölçü diildir arkadaşlar..bence dün akşam BEŞİKTAŞ gayet güzel oynadı..rakibe ii bastı,koştu..adamların doğru düzgün pozisyonu yokken biz biraz daha dikkatli olup son pasları daha dikkatli verebilsek 2-3 olurdu maç..bir gol yedik o da ofsayt..onun için hergün iyiye giden bu takım hakkında lütfen biraz daha yapıcı eleştiriler yapalım..
__________________ ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !! | ||
![]() |
![]() | #159 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #160 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |