![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #72 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ben Denizliyi sevmiyorum..Gıcığım fln yok ama bukadar saygıyı, güveni hak etmediğini düşünüyorum.. Ama yine de bu konu bu kadar abartılmamalıydı..Adamn o gülüşünü artniyet olarak algılamak saçmalıktır..Biz de hayatımızda o tip gülüşler atmıyoz mu? Olmamasını istediğimiz bişey olunca böyle tepkiler vermiyo muyuz..? Ben dalgasına açılmış bi konu sanıyordum..Ama iyice ciddiye bindirildi..Konuşulması, tartışılması gereken en son şeylerden 1i bu konu..
__________________ B | ||
![]() |
![]() | #73 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | en kenetlendiğimiz anda ya basın çomak sokuyor ya hakemler..bizlerde bu oyuna gelip, duygusal davranıp hep tepe taklak oluyoruz.eldeki şampiyonluktanda oluyoruz.eçmişte de böyle oldu. böyle basit işlere kafa yormayalım. hatalıydı.ama işi debu adam yaramaz v.ss noktasına getirmeyin. en azından sezon sonuna kadar denizliyle gidicekse, destek olucaz. son dk daki ofsayt gol olsa böylemi olurdu. ŞAMPİYON OLMAMI ENGELLENEMEZ! | ||
![]() |
![]() | #74 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Hacı ne yaptın be! Bende çok salladım kabul ama bu fazla olmuş abi. ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #75 | |||
çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı: ![]()
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | |||
![]() |
![]() | #76 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | harbiden bu konu nerden cikti simdi yaw ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #77 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben çok seviyorum valla denizliyi kim ne derse desin..Zaten bir spikerde Denizliye ''hocam ben sizi görünce ne kadar da huzur buluyorum sıkıntılara rağmen o gülücüklernizi hiç eksiltmiyorsunuz.Allah sizi daima güldürsün''demişti ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #78 | |||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | |||
![]() |
![]() | #80 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | bende aptal gibi 3sayfaya kadar okudum.zaponun cissenin zanin adini görünce acaba türkiye ümit milli takiminda zapo zan cisse mi oynadi.buneya gecen sezonki konu yahu.yuhh be.bende acaba bugünkü mactan sonra yine gicik gicik güldü buyüzden millet cildirdi sandim,hatta kendi kendime ya nede olsa gazozuna birmac aslinda bukadarda kizmaya negerek var dedim kendi kendime.allahtan ilsayfanin sonunda yorum yazmadim,yoksa ben bugünkü maci zannedip yazacaktim | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |