![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yönetim aptal olduğu için beşiktaşimiz gün geçtikce borçlanıyo.madem ülkerle anlaşma imzalıyosunuz hemde ana sponsorumuz en az parayı niye biz alıyoruz anlıyamadım yönetimin bunu açıklaması lazım???!!!!!ezikbahçe 50 alıyosa bizim 60milyon dolara imzalamamız gerekiyodu.yönetime para batıyo gaiba ONLAR ANCA BORÇLANSIN ilerde beşiktaşlılar bunu hesabını sorar .!!!!!!!!!!!! | ||
![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
arkadasım cok guzel demissin brw da sana bikac sorum var 1 bu fener son 2 sezonda cl ne basarı gosterdi ( populatorlukten bashsetmıssın her sene 0 ceken takımın nesi cezbetici ? ) 2 ülker madem dunyaya acılmak istiyor bunu fenere sponsor olarak degil barcaya sponsor olarak yapmalıydı ( 50 $ fenere verene kadar 150 $ barcaya verilirdi 50 yi yolda yurumeyi bilmeyen fenere veren adam barcaya haylı haylı verirdi ) 3 bu bikere kesinlıkle basının sallamasıdır bu ulker bu kadar parayı denizdenmı cıkarıyorkı 50 $ ı fenere versin ( yanında verdigi basketcılerde cabası !! ) işin özu basının galayanına gelmeyelım bizler aklı basında insanlarız salak olsaydık feneri tutardık dimi ![]() | |||
![]() |
![]() | #28 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
2 Biliyorsunki Barca'nin sponsorlugu birazcik daha pahali oluyor ve Barca prensip olarak forma reklami almiyor, Ulker disariya yatiracagina Turkiye icince yatirim yapmak istemis ve uc buyuklere sponsor olmus, sirf FB'ye olsa haklisin diyecegim. 3 Aziz Yildirim kendi acikladi, yalan oldugunu sanmiyorum, asil bizim kac para aldigimizdan yetkili agizdan duyan var mi?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #29 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bizimkilere verseler zaten batıracaklar oparayı onun için boşverin vermese de olur. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |