![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | murat'ın kaleye geçmesini destekleyen arkadaşlara tek kelimeyle inanamıyorum, hele ramazan'ın beşiktaş'ta ne işi var (beşiktaşlı olması dışında) onu hiç çözemiyorum. Kısacası takım ne kadar iyi olursa olsun eğer kalecin 35-40 metreden goller yiyorsa ve bunu sık sık yapıyorsa o takımın sonu hezimettir. Bu düşünceme karşı çıkan arkadaşlar varsa ramazan ve murat'ın 40 metreden yedikleri o şahane golleri düşünsünler, yapmayın yawww... | ||
![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Runje inşallah iyi olacak mrmiç'de geldiği ilk maçta ts den 3 gol yemişti ama sonra beşiktaşa katkıları büyük oldu.. İnşallah Runje'de aynı başarıları şanlı BEŞİKTAŞ'ımızın forması altında sürdürür...
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Murat bizim eski Fevzi gibi.İyi kaleci ama çok istikrarsız.Bir maçta olmayacak kurtarışlar yapabiliyor ama diğer maçta salak salak goller yiyor.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar ramazan ın tek eksiği yan toplar bu kaleciye guvenmemiz lazım delboske zamanında kale onundu cordobayı kesmişti.runje tam bomba ne yapacıgı belli değil en son maçta yaptıgı topuk pasını unuttunuz herhalde.murat 2 ligde kaleyi korumaz ramazanı bitirmeyelim bitittirmeyelim... | ||
![]() |
![]() | #26 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Allah Affeder; ÇArşı Affetmez!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |