![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | adamın çok değerli bi futbolcu olduğu tartışılmaz bile ama arkadaşın değindiği noktalarda çok güzel bence bu adam kesinlikle o paralara değmez işte yabancı alamıyacağımıza göre onlarda uöuyor tabi
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
|
![]() | #22 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
2 Buyuk takimla demek istedigim Real Madrid degil, bildigimiz GS, FB, BJK'ya karsi maclar veya Milli Takim formasiyla ciktigi maclar, bu maclarin hangisinde kendisini gosterdi Mehmet Topuz? Ben hic hatirlayamiyorum...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #24 | |||
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #25 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Arkadaşlar bu işin lami cimi yok.Türkiye'de Beşiktaş'ta alıp oynatabileceğin futbolcu sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.Mehmet Topuz da bizde oynar.Ayrıca bu adama 4 milyon euro verileceği de yok.Bu da nereden çıktı?2.5 milyon euro uygundur bence Mehmet için.En fazla 2.5 milyon ödenmeli.Daha fazla eden bir adam çok az Türkiye'de.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #27 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ben maf 76 gibi bize attığı 6 şuttan fln bahsetmiycem. serdar kurtuluş a da 4 mılyon dolar isteniyordu ama daha ucuza aldık.artı bu adamın kaç maçını takip ettin????sen söyle bende ona göre sana birsey soyleyecegım. senın yabancı hakkın yok.yerlı de ise; burak yılmaz a 2 mılyon ytl(tam hatırlamıorum yanlıs olabılır) serdar kurtulus a 1 mılyon dolar artı sınan+eser gokhan guleç e 1 ya da 1,5 mılyon dolar+adem+veysel gibi rakamlar ödedin.simdi ise ver ali gunes ını ver mustafa doganını para ver al.4 dedı dıye 4 vermezsın kı.pazarlık olur 2 verırısın 2,5 verırısın. sendekı bu mehmet topuz antıpatısı nerdır anlayamadım.iyi topçu işte adam.yası da iyi.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | |||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler çok para fakat turkıyede o bolgede oynayacak başka yetenekli oyuncu yok o nedenle onlarda kozlarını kullanıo işte
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #29 | |||
Ben Mehmet Topuz antipatim falan yok, ama bu adama 4-5 milyon dolar verseler ben bu adamin en az Delgado kadar iyi olmasini ve takimi tasimasini beklerim. BJK bu Anadolu topcularindan o kadar cok zarara ugradi ki, maalesef Anadoludan Istanbul takimlarina gelen oyuncularda sirf yetenek degil, ondan daha onemlisi karakter lazim. Sabirli, caliskan, ne dedigine dikkat eden, normal davranan, Istanbul'a kendini kaptirmayan birisi olacaksin, yoksa yetenek olarak yeterli olan ama karakterinden dolayi kaybeden oyuncu cooook, o yuzden ben Mehmet Topuz'a verilecek 4 milyon dolari normal bulmuyorum, ha bu adami 2 milyon dolara alacaksak baska, sonra yine zararli olarak benim Besiktasim cikiyor.
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |