![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tutunacak hic bir yeri ve basarisi olmayan bu yönetime cok bile dayandik. destek destek ama heryil 6.haftadan ligden düsmek sizi bilmem ama benim icin artik cok can sıkıcı oldu. yarin lgin ortasiinda bu yönetim babsindan para alamayan demirören beyin istifasiyla dagilirsa o zaman kinayacak kim kalacak ortada merak ediyorum. o zaman gelir buraya birbirimizi kinariz. Turgay ciner yada özilhan en azindan kukla degiller. ikisinden birisinin olmasini isterim | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bem İhsan Kalkavan'ı bir türlü başkan olacak kabiliyette göremiyorum.Ama futboldan çok anlıyor.Mutlaka yönetime girmeli.Bir yönetim kurulunda sadece paralı yönetici olmamalı.Futboldan anlayan yönetici de olmalı.Yoksa iki senedir çektiklerimizi çekeriz.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaşlar bir takım iyiyken de başkan değişebilir, bu tamamen yönetimsel birşey. başkan konusundaki fikrime gelirse de tuncay özilhan önderliğindeki ekip kongrede aday olacaktır, zaten bunu gören şu anki yönetim de transfer konusunda adım atmıyor... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | demiroren bı bok yıyemedı bana gore ancak bok gbı para harcadılar sonuc 3yılda 0 sampıyonluk 1tane turkıye kupası oda kıtkanaat sıktır gıt artık demıroren bu yılda bızı rezıl edeceksen defol hıc ocakta aday falan olma | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar neden kınıyorsunuz yaa..burda herkes özgür..istediğini yazabilir.madem öle düşünyosun sende demirören dersin..sanki ben demirören gitsin dedim..sadce fikirlerinzi merak ettim..braz geniş bakalım olaylara lütfenn | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |