![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Böylece seni tanımış oldu bile Ufuk... ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
gıcık ![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ieeeyt ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tekin kimsenin üstüne gidildiği falan yok En az 1.5 senedir tanıyorum veyseli Düşman falan ilan etmedik Ayrıca seni kim yıldıramıyor ben anlamadım Ne oluyor yani neresi burası bir daha iyice bir bak Savaşta falan değiliz Bende senin düşmanın değilim Birde unutmadan Arkadaslar artık bu konu içinde geyik muhabbeti yasaktır Yazanların mesajları uyarı niteliğinde silinecektir Konu Constantin tarafından (04-01-2009 Saat 16:52 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ufuk abı sende herseyı cıddıye alıyorsunn bızı kımse yıldırmıyor kımsede burda dusman degıl abıı hepımız burda kardessızzz ufuk abı sen bızım herseyımızsınn ırfan abı tskler koruma altında aldıgın ıcınnn ![]()
__________________ T3QİN | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |