![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Neryi tanımam. İyi midir vasat mıdır bilemem. O konuda yorum yok. Ancaaaaaak... Bu haber gündem oluşturmak için yazılmış balon bi haber hissi uyandırıyo. Haberin kurgusundan belli. Yönetimden birine sorsanız Nery transferini, bundan haberlerinin dahi olmadığı, belki de adamın adını bile duymadıkları inancındayım. Gündem oluşturmak için Fatih Doğan'ın uydurduğu bi haber bu... Biz de konuya kafa patlatıp duruyoz. Maksat zaten bu.. Kamuoyunu meşgul etmek, bi söylenti çıkarıp gazete satışını arttırmak.... | ||
![]() |
|
![]() | #42 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #43 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bi kere şaçmalık şurda gs maçı öncesi işi bitirilmeye çalışılması daha bugun yayaınlandı haber bugun transfer olcak hea ole kolay işler deil bu atp tutuo herkez ya ze roberto gelsın işte ondan kralı yok
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sen belli adamlara ve konulara takıyosun. ze roberto ne yaptı sana.yok o değil bize gelince neden koşmayacak ben onu anlamadım.stam ya da thuram kosuyo da ze roberto nıe kosmuyo,canı gönülden oynamıo onu anlamadım.ya da neden faydalı olamayacak.akıllı bır sebep goster bana. beşiktaş a gıcıgı mı var adamın yoksa.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #45 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | istatistiklere bakip sunu tespit ettim...bremen bu adami 500.000 erro ya transfer ediyor..almanyaya geldiginde sakatlik yasamasaydi simdi daha iyi yerlerde olurdu.. sonra brezilyadan corinthians takimi önce kiralayip sonra 2.2 milyon erroya transfer ediyor.. burdan ne ders alabiliriz: 1. werder bremenin ne kadar profesyonelce yönetildigini..adamlar 500000 erroya oyuncu aliyorlar..adam sakatlik dolayisiyla pek bir sey gösteremior..ve sonra geldigi paranin dört katina geri satiyorlar... 2. corinthians yöneticileri salak degil ya bu adama 2.2 milyon veriorlarsa demekki bu adamda is var... üstelik biz ze robertoyu falan istemioruz..adamin su anki tek düsündügü nerde son olarak en cok para alabilirim..üstelik yukardaki arkadasin saydigi adamlar defans oyunculari..bunlarin kosmasindan daha baska özellikleri daha önemli..birakin su star ayaklarini..bize star oyuncu cani gönülden gelmez..bunun en iyi örnegi ezikbahcedeki anelkadir..adam senelik 6 milyon dolara yakin para alior... bu isler öyle menejer oyunlari gibi olsaydi takimin basina ben gecer ve hersene bütün kupalari alirdim... saygilar
__________________ bjkliyiz | ||
![]() |
![]() | #50 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |