![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | balon haberdir bu kadarda değil yani artık bir tane ses getirecek yıldız istiyoruz.zzzzzzzzzzzzzzz
__________________ Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice BEŞİKTAŞIM | ||
| |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ze roberto diom kardeşim avrupanın sayılı saol kanatlarından. nery nin oynadığı yerde baki,mercimek,m.sedef var. sen neyin peşindwsin. golleri nery mi attırcak ze roberto mu.futboldan anlamayan biri varsa o da sensin
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | |||
| |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | [quote=shawnodese]Kala kala buna mı kaldık dediğin adamın kim olduğunu bilmediğin belli neyse polemiğe girmeyeceğim. Gustavo Nery yi izlesen ne demek istediğimi anlardın. Eline fırsat geçerse bu adamı izle.[/quote onu deilde ze roberto yu yıllardır izliom. beşiktaşımızın şanlı forması altında izlemek isterim nery yi boşkoy gitsin. onun için kombine veya forma almam ama ze ronerto için alırım
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
| |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Arkadaşlar Ze Roberto çok büyük futbolcu buna katılmayan yok ama isyankarkartal Gustavo Nery de çok büyük bir sol kanat oyuncusu.O gelseydi inan bana Münch'ten sonra tarihimize geçerdi ve sende bize hak verirdin.Ama zaten Ze Roberto bitti gibi.Ona ve Beşiktaşımıza hayırlı olsun diyelim ve gereksiz polemiklere girmeyelim...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |