![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
trabzon bile marcelınho gıbı yıldızı aldı bis hala nery meryle ugrasıos alcaksak ya marcelınho gıbısını alcas ya da takım genclesıosa nıe pıneda nın üstünde fazla durmadılar pineda süper hemde 24 yasında ![]() FELSEFEMİZ AŞKTIR BEŞİKTAŞTAN BAŞKA AŞK YALANDIR O KADAR | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | arkadaslar başka takımlarla beşiktaşımızı bir tutmayın dj ertan kardesim doğru söylüo bizim transferlerimizde çok iii verim almak önemli göreceğiz 1 yıldız almakla iş bitmior
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Nerde Marcelinho dunya capinda, adam Sampiyonlar Liginde bile oynamamis, neresi yildiz? Adam gecmis 30 yasini, resmen cebini doldurmaya geliyor, illa bazi arkadaslar bize de kazik atin diye yalvariyor nerdeyse. O cok begendiginiz Trabzonspor Fatih Tekkeyi satti, ayrica yildiz transferi olarak Ersen Martin ve Musa Kus'u aldi, bunlari bizim yonetim alsa artik neler deriz bilmiyorum. Zaten maksat yonetimi elestirelim, ne sallasak kardir....
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Hep söylüyorum isim transferini bırakın artık.Marcelinho çok yetenekli bir adam ama Delgado varken niye alınsın arkadaşlar.Ayrıca Gustavo Nery'i çoğunuz hiç izlemeden,bilmeden karalıyorsunuz.Önce bir araştırın derim adamı,bize Ze Roberto'dan da Marcelinho'dan da çok daha faydalı olacaktır.İnşallah gece gündüz dua edeceğim Gustavo Nery bize gelsin diye...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | GEcen yil dunya capinda bi ailton aldik ne oldugunu gorduk. hatta bjk ya gelebilirdi marcelinho tigana sorunlu adam die istemedi...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |