![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar burda Bobosu Nobresi önemli değil.Önemli olan Beşiktaştaki o asaletin o karizmanın kaybolmaya başlaması.Geçen sene Umbro bile tüm dünyaya farklı forma yaptı Beşiktaş dandik bi forma.Bu sene yine biraz toparladılar işi.Benim Beşiktaşlılığımda şampiyonluğun hiç önemi yok.Önemli olan o asaleti yaşatabilmek.Çingenelik yaparak şampiyonluk kovalıcaksa bu yönetim hiç şampiyon olmayalım ama namımız yürüsün... | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya arkadaslar bence suan hic zamanı degil boyle konusmaların. Adamlar ıyı transferler yaptılar ve takım umut veriyor. Lige baslarken bence yonetımı elestırmeyelım bukadar kongre zaten gerekenı olumlu yada olumsuz yapacaktır. Baskan ve yonetımın yanlısları olabılır ama Baskanımız kesinlikle besiktas asıgı bı adamdır ve elınden gelenın en ıyısını yapmaktadır Elınden gelen bu kadardır bu da bazılarına yetmez sonucta ortada bı basarı yoktur o tartısılır ama suan boyle guzel bı hava yakalanmısken bu forumda bıle bı havayı bozmayalım dıye sahsen dusunuyorum ben | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |