![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #111 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla gs ye karsi pek gitmio bizim sansimiz ,ama bence bu kez bastira bastira yenecegiz
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
|
![]() | #113 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #114 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #115 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ok teşekkürler arkadaşlar.. zaten az önce de haberlere baktım.. .. ne yazık ki öyleymiş..(( antalyanın son maçında gölü atınca formasını çıkarttığı için kart yemiş. neyse sağlık olsun.! eğer cezası tek maç ise.. vestel maçında sahaya çıkar umarım.. sevgiler.. | ||
![]() |
![]() | #116 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İbrahim akın oynarsa inşallah ki oynar bu maçta patlama yapmasını bekliyorum.kupa bizim olsunda nasıl biterse bitsin. not: bu maçı gayselilerin çok olduğu yerde oynatan zihniyetin beynine tüküreyim.ama unutmasınlar ruhumuz hepsine yeter
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |