![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
oyle olmustur umarım hastası oldum adamın pas atıs stılı top surmesı off bea gokhanda buaksam iidi cok bastı cok kostu bu herıf ılerde harbıden cok ii olcak hadı hayırlısı 1 de 1 yaptık
__________________ Ne Kavgam bitti ne sevdam... Konu Burzum tarafından (30-07-2006 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.. | |||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | biz tam kupa takımıyız. bunu bütün sezona yaymalıyız. ama takım süper tüm takımı beendim deli iboyla, baki hariç. sağ kanada kanat lazım deil. serdar süper orta yapabilio. sola ze roberto gibi birini alırsak şampiyonuz beyler
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi bu akım her mac böyle oynasın sampiynuz.ama hemen takımımızı sampiyon ilan etmeyelim beyler...daha bu bisey değil.önemli olan fenere 100. yılını haram etmek değil mi.takım iii beyler.nobre bobo 2 lisi sper delgado arka da hem 10 numara hem 6 numara sanki.ibo ü harikaydı.serdar kurulus istekli.runje sper.ama beyler defans a sorun dewam edio bence bıraksınlar sol kanadı falan bze defansın göbeğine tecrübe lazım.benim faworim juwe li tudor | ||
| |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK KARTAL........ Herkese Hayırlı Ugurlu OLsun Arkada$lar...! Böylece Lige Çok Moralli Başlıcaz.... Cenabı Allah Bizlere Böyle Daha Nice Kupaları Kazanmak Nasip Etsin...!
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |