![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #171 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bu arada arkadaşlar maçta Galatasaraylılar çok daha fazlaydı.Gurbetçi Beşiktaşlılara yakışmadı.Kendilerine ayrılan yerler bomboş kaldı.Üzüldüm biraz...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
|
![]() | #172 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #173 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu takıma iyi bir sol kanat oyuncusuda katılırsa bu iş tamamdır. Macta cok pas hatası yaptık ama dikkat edilirse bunların cogu uyum sorunu yuzunden yasandı. Eylül bası gibi bu takım tam rayına oturur gibi geliyor bana.. Sabah gs den kaliteliyiz demiştim, kalitemiz sahada ortaya cıktı işte ![]() | ||
![]() |
![]() | #174 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | söylenecek fazla bişey yok sanırım.bize bu sevinci yaşatanlara teşekkür ederiz.elleri,ayakları,gönülleri dert görmesin...
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | ||
![]() |
![]() | #177 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Biraz seviyeyi bozmasak ....... Yakismaz abi bize .... | |||
![]() |
![]() | #178 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | evet arkadaş biraz ağır dile getirmiş ama hakkaten de tolga ve song un yaptıkları ş.sizlikten başka bir şey deil hele o song un Delgado ya kasıtlı yaptığı hareket ve tolga nın öküz gibi bodoslama girişleri beni delirtti resmen herkes bu oyunu parasını kazanmak için oynuyor ayıptır kardeşim daha ilk maçtan sakatlayacaklardı ya adamları... | ||
![]() |
![]() | #179 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Haklisin ama seviye bozulmassa süper olur, burasi internet, eziklerde girerrr gayselilerde girerrrrr, bizim baskanda girer, giere de girer. Görsünler ne kadar medeni oldugumuzu. Neyse abi benim Kil oldugum futbolcularda bir numerasi bozulmadi bu mactan sonra. Hasan Sas halen yerini koruyor. Ikinci Tungay ücüncü Ayhon Song ve Togla baya ilerledi siralamada, ilk 10a girmek üzereler ![]() | |||
![]() |
![]() | #180 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya arkadaşlar evet takım iyiydi daha hazır değil ama bişeyler olacak izlenimi veriyor hazırlık maçlarını çok kaale almasamda aklımda bir acabamı vardı açıkcası malum karabasan gibi 2 sene geçince insan tedirgin oluyor daha hazır değiliz ve uyum sorunu malesef baya var topsus oyunumuz kötü delgado topu aldığında acaba ne yapacak diye bakıyor herkes bende bi koşu yapayım da oda atsın demiyor kimse tabi bu zamanla aşılır kolaydeğil hemen alışmak ama daha hazır değiliz ama iyi yoldayız umarım çabuk istenen seviyeyegeliriz birde şuna takıldım sol kanata oyuncu alınırsa iş tamam diyosunuz ya arkadaşlar sanki sağ kanatımız kusursuzda sol kanat eksik sağdan oynadık sürekli ama bir tane olumlu atak yok sağdan bence iki kanadıda kullanamıyoruz ki i.akın solda ısrar edilirse iş yapar ilk kupamız hayırlı olsun ve takım iyi olacak iyi birazda şansımız yaver giderse bu sene çok iş yapacaz ....... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |