![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Şu anda Beşiktaş'a Gustavo Nery ve bir yabancı stoper gerek ama yabancı kontenjanı dolu.Bunu bir şekilde halletmeliler.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #43 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tamam şu an çk iyi değil ama boş lafı biraz insafsızlık, sağ kanat bir şekilde ayarlanır ama sol kanada gustavo mutlaka alınmalı... defansımızı birkaç yıldır ilk defa beğeniyorum, bence oradakiler yeterli... | ||
![]() |
![]() | #44 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
biz daha seninle beraber çok deriz ama dinleyen kim. | |||
![]() |
![]() | #45 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar ne yazık ki yenildik.... çünkü orta saha boşşşş.. Sevgili Beşiktaşlı arkadaşlarım. sakın bana kızmayın ama bu şekilde lig bitiminde Beşiktaşımız ilk 3 e giremez. tekrar söylüyorum. BEŞİKTAŞ ORTA SAHASINA YARATICI VE MÜCADELECİ BİR ORTA SAHA OYUNCUSU LAZIM. SELAMLARIMLA... | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | bencede ama sola alacaklar herhalde bide en büyük sorun defansta be kardeş bu nasıl defans toraman sagdamı oynar yaw oranın adamı serdar kur.. bakide bi bk yok zaten orayada üzülmezi çekmek lazım ve ortaya ii bi oyuncu alınmalı bence . solada ze gelirse orta saha güsel olur . klebersonu unutma bu topici açarken ole bi oyuncu turkiyeye bi daha gelemezzzzzzz bide tabiki delgadoooooo
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #47 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Alıntı:
![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | geçen sene takım kötü performans gösterdiğinden kimse kleberson a hiçbir şey demedi ama ben daha kleberson un ne yaptığını ne yapmak istediğini nasıl bir futbolcu olduğunu anlamadım. belki yanlış yerde oynatılıyor belki de sanıldığı kadar iyi bir futbolcu diil. bu sene takım çok iyi olacak(son transferlerle).bakalım kleberson ne yapacak.artık ipleri eline alması gerekiyor.madem o kadar kaliteli biraz göstersin bunu bize.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #49 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Alıntı:
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | takım kursan önce kleberson u yazarsın sonra diğer 10 kşiyi yazarsın ama 34 maçta hatta kupa ve avrupayı da kat bu maç kleberson un maçı oldu diyebileceğimiz maç yok ya.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |