![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar orta saha boş dediğimde bana kızmıştınız. bakın işte Delgado sakatlandı şimdi onun yerine orta sahayı sırtlayacak yaratıcı oyuncu yok. işte ben bunu demek istiyorum, delgadonun sakatlığında veya o oynarken yanına ikinci bir yaratıcı ve mücadeleci bir orta saha oyuncusu alınmalı. bu gün vestel manisa maçı zor geçecek. inşallah kazanırız . tek temennim . bu maçı kazanarak lige iyi başlamaktır. selamlarımla. | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
orn;delgado - yildiray ikilisi nasil ze roberto olmuyorsa yildiray o paraya rahat alinir +turk ??olmazmi sence | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar ne yazık ki yenildik.... çünkü orta saha boşşşş.. Sevgili Beşiktaşlı arkadaşlarım. sakın bana kızmayın ama bu şekilde lig bitiminde Beşiktaşımız ilk 3 e giremez. tekrar söylüyorum. BEŞİKTAŞ ORTA SAHASINA YARATICI VE MÜCADELECİ BİR ORTA SAHA OYUNCUSU LAZIM. SELAMLARIMLA... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Beşiktaşın borcu 110 milyon dolar değil 110 trilyon yani milyon yeni para ile YTL cinsinden gelen para ise 40 milyon ytl yani 40 trilyon 40 milyon dolar para gelirse borc fln biter o kadarda çok değil | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Şu anda Beşiktaş'a Gustavo Nery ve bir yabancı stoper gerek ama yabancı kontenjanı dolu.Bunu bir şekilde halletmeliler.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tamam şu an çk iyi değil ama boş lafı biraz insafsızlık, sağ kanat bir şekilde ayarlanır ama sol kanada gustavo mutlaka alınmalı... defansımızı birkaç yıldır ilk defa beğeniyorum, bence oradakiler yeterli... | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
biz daha seninle beraber çok deriz ama dinleyen kim. | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | bencede ama sola alacaklar herhalde bide en büyük sorun defansta be kardeş bu nasıl defans toraman sagdamı oynar yaw oranın adamı serdar kur.. bakide bi bk yok zaten orayada üzülmezi çekmek lazım ve ortaya ii bi oyuncu alınmalı bence . solada ze gelirse orta saha güsel olur . klebersonu unutma bu topici açarken ole bi oyuncu turkiyeye bi daha gelemezzzzzzz bide tabiki delgadoooooo
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |