![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1151 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Valla ne diyim.Senle bu konuda anlaşamayız biz.Futbola bakışımız çok farklı çünkü.İzmir'deki maçı biz kazandık diye hatırlıyorum bilmem yanlış mı hatırlıyorum.Adam gerçekten yetenekli çok da iyi çalım atıyor,iyi de orta yapıyor ama bunlar o adamı yıldız falan yapmaz bence.Bu dönemde futbolcular komple futbol oynuyor.Top çalıyor,savunmasına yardım ediyor,pres yapıyor.Yattara'nın oynadığı maçlarda Trabzon'un sağ kanattan kaç gol yediğiyle ve orta sahada oyundan nasıl düştüğüyle de biraz ilgilenirsen ne dediğimi daha iyi anlarsın.Eğer bu derece büyük bir adam olsaydı 90 dakika oynatılırdı diyorum ben de.Ayrıca Trabzon'u da bir yerlere taşırdı.Trabzon'un gole ihtiyacı olduğu ve zaten oyunu karşı sahaya yıktığı savunma yapması gerekmediği zamanlarda tabiki bu adam işe yarar.Bu da maçlarda 30 dakika falan olur işte.Senin gördüğün yetenekleri herkes görüyor ama bunca teknik direktör oynatmadıysa herhalde vardır bir bildikleri.Yattara 90 dakika falan çıkartamaz.30 dakika oynadığı maçta dahi dili dışarı çıkıp orta sahanın gerisine dönemeyen adam nasıl 90 dakika çıkaracak merak ettim.Ha bizdeki yabancıların topu bir Yattara etmez demişsin.Ben de sana diyorum ki benim Basel'de izlediğim Delgado 30 tane Yattara'yı cebinden çıkarır.Bu sene sonunda tekrar konuşalım,bakalım hangisi daha çok iş yapmış,hangisi takımına daha çok şey vermiş.Ayrıca alınmadım ama karşındaki adam bomboş bir adammış gibi konuşman üzücüydü. Hadi kal sağlıcakla.. | |||
![]() |
|
![]() | #1152 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | krashnic arkadaşın dediği gibi yattara gole gitmenin en kısa koludur.Arkasında güçlü,savunma gücü yüksek bir bek olursa yani yattaranın durmadan geriye gelmesine gerek kalmassa önüne gelene tecavüz eder bu adam.3 maç ardarda oynamazmış oynatcak adam bulursun kardeşim sende.Bak zamanında sergende oynamıyoprdu 3 maç üstüste sinan engin-luce onu dize getirip kral yaptılarki,yattara da bu yetenekle kralın allahı olur.Tabi Ts bize verirmi,versebile ne kadara verir bilmem ama alınabilecek durumdaysa alacaksın kardeşim.Yattara gibi adamlar için riske girmeye değer,varsın sorunlu olsun sorunlu olmayan yıldızmı var.En büyük hayellerimden biridir yattarayı siyah-beyaz forma içinde görmek,bakalım hayırlısı artık...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #1153 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ne yattara'sından bahsediyorsunuz siz ya, adam dünyanın her takımında oynarmış, niye oynamıyor o zaman, trabzon'da niye takılı kalmış, ayrıca trabzonspor'un başına geçen bütün bütün teknik direktörler aptal da, bir siz mi akıllısınız? adamı sanki periyodik olarak izlediniz, 3 maç üst üste iyi oynayamıyor bu adam ya, sadece bazı maçlardan kesitler izleyerek gördüğünüz spektaküler hareketlere takılıyorsunuz... ayrıca sağ kanatta sorunumuz yok bizim, sol kanada iyi, istikrarlı bir oyuncu(kesinlikle ze roberto değil), takımın rayına oturmasını sağlar... | ||
![]() |
![]() | #1154 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #1155 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #1156 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bizim ulkemizdeki kadar futbolcular sisirilmiyor zaten. Alexi neden Avrupadan bir kulup bile istemiyor, Fatih Tekke neden anca Zenite gitti daha iyi takim bulamadi, Tumer neden Avrupaya gidemedi de anca Fenerbahceye gitti, Anelka diye getirilen dunya yildizini niye elden cikartamiyor Fenerbahce? Bu ulkedeki hem takimlar hem oyuncular oldugundan buyuk gosteriliyor. Bizim ulkemizde ne dunya takimi var, ne dunya stari var, artik insanlar bazi seyleri anlasin. Yattara denen herif sayesinden Trabzon Anorthosis gibi aciz bir takima yenildi ve koca bir sezon! heba oldu bu adam sayesinde. Artik bu tur disiplinsiz, hem oyun anlaminda hem ozel hayat anlaminda, asla basarili olamaz. O kadar dunya yildizi yaptigimiz, herkesin videosuna bakip salyalarini akitarak dunya yildizi denen adam Muhammed Zidan neden Bremen gibi bir takimda bile tutunamadi, 'dunya yildizi' olmasina ragmen?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #1157 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
| |||
![]() |
![]() | #1158 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
| |||
![]() |
![]() | #1159 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
besiktas sampiyon olsun..avrupada basarılı olsun..ama futbolcuları sorunun abidesi olsun..sorunsuz ama rezil bir takım olmayalım..ama bu sene umudum var..ve bu benim tek tesellim.. | |||
![]() |
![]() | #1160 | |||
Sorunsuz yildiz olur, ama bunlarin Turkiye'ye gelmesi zor. Biz anca yildizin bir alt klasi olan oyuncular(Delgado, Appiah, Alex) ya da sorunlu yildizlar(Hagi, Anelka, Ailton) aliriz.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |