![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
| |
| | #3 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Hemde Ze robeto tamammmmmmmmmmmmmmmm | |||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 59
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dün gece tv8 de son dakika flash gelişmesi diye yönetmen kulağına fısıldadı spikerin. sinan engin de tebrik ederiz demeye getirdi. ancak konudan hiç haberi yokmuş gibi davrandı. sanki bir başkası olacağını biliyor ama son dakikada başka bir ismi duymuşçasına şaşkın bir hali vardı. haber tabi merak uyandıran ve coşturan haber ama sinan enginin hayati ruhiyesine bakınca insan duraklıyor..... illaki haberi vardır gündemde olmayan ve anlaşıldı denen farklı biri için verilen tepkiydi sanırım sinan enginin ki | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | walla ne demezsin vandetta ilaç deil de doping olur dopingggggggg inşallahhhhhhhhh aldık hem kleberson yani ben bunu anlatamam ya tahmin etmeniz gerekiyo baki'nin kanadı sağlam offffffff offffffffffff ya ben burda rahat duramıyom inanınnnnnnn inşallah almışızdır hem inönü kombine patlaması dewam eder çok iiyi hadi başkan al tut ze robertoyu kafileyle beraber istanbula dönünce bombayı patlat......... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |