![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #591 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #593 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek misali bu sefer ağırdan alıyorlar sonuçta bu transferde bizim de cebimizden para çıkacağı için düşünmeden bir şey yapmak istemiyorlar bence cumaya kadar biter bu iş... | ||
![]() |
![]() | #594 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bencede taktik ailton icin yoksa adamin bonservisi elinde milli takimda direk oynuyor herhalde istiyecek o kadar para yoksa ailton,juan fran a azmi para verildi nerdeyse bonservisleriyle ayni delgadoya verilen para bonservi+kendine: nerdeyse 10.000.000 € ze roberto kendine:yillik 2.000.000x3:6.000.000€ yani kalitesi ortada | ||
![]() |
![]() | #597 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #598 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
eger ze roberto gelmezse bence onun yerine en iyi transfer sorin olur. murat aksu italya da görüştügümüz oyuncu var demisti ben italyadan bize yararlı olabilecek oyuncu interden solari diye dusunuyorum saygılar | |||
![]() |
![]() | #599 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Bu adam gelmesin.32 yaşındaki adam tecrübeli ama niye Sergen gitti ki bu Tigana gerçekten zor bir adam ve bizi kızdırıyor.Ze gelirse ne yapacak.O adam en fazla 34 olur o da 1 sene durup ta kaçar ya da para alamayınca fifaya şikayet eder.Ben böyle adamları bilirim.Jorgensen için azcık daha uğraşsalar bu kadar üzülmezlerdi. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |