![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #651 | ||||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Alıntı:
İkinize de inanmak istiyorum ![]()
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||||
![]() |
|
![]() | #656 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Tamam bu is yatmistir. Ben inanamam artik onun gelecegine, gelipte imzatörenini görmeden! Belliydi böyle bisey olacagi. Okadar cok istersen olmuyo ve hayal kirikligina düsüyorsun. neyse onunsuzda besiktasiz ve her zaman ve her yerde en büyük biziz. Bize gelmek istemeyen utansin! | ||
![]() |
![]() | #658 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Arkadaşlar Ze roberot ya en yüksek rakamı biz verdik dikkatinizi çekerim ze nin yapmak istediği şey fiyat yükkseltmek ve büyük kulüpleri beklemek ancak büyükk kulüplerden mesela milan teklif yapmazsa imzaya kesin gelecketir tabi milan ne kadar verir o da tartışılır ama en yüüksek rakamı biz verdik | ||
![]() |
![]() | #659 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayayl kırıklığı oldu bende işallah gelişme olur yada işallah dediğiniz gibi komplodur işin aslı başkadır | ||
![]() |
![]() | #660 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | işşte bu gerçek haber bana güvenin ![]() ![]() ![]() ![]() Ze Roberto, "Teklifler var, iki gün süre verin" dedi. *** Sambacı işte! Beşiktaş yönetimi, Ze'den "Hayır" cevabı gelirse hemen Gustavo Nery'yi İstanbul'a davet edecek. Talipleri çoğaldı Beşiktaş, imza için Frankfurt'a çağırdığı Ze Roberto seferinden boş dönüyor. Uzun süren pazarlıklardan sonra anlaşma sağlanınca son detayları görüşmek için başkan Yıldırım Demirören ve ikinci başkan Murat Aksu, Frankfurt'ta Brezilyalı oyuncu ile görüşüp imza attırmaya gitti. Ancak Ze Roberto, "Yıllık 2 milyon euro'dan 3 yıllık teklife şimdilik 'evet' diyorum. Milan, Atletico Madrid ve Panatinaikos'tan da teklif aldım. Bana süre verin" dedi. Nery çok sıcak Şok olan Demirören ve Aksu, "Sorun paraysa hallederiz" diye araya girdi. Brezilyalı oyuncu ise "Kleberson'dan çok olumlu şeyler duydum. Sorun para değil" cevabı verdi. Siyah-beyazlı yönetimin ise hemen bir başka Brezilyalı Gustavo Nery ile temasa geçti. Kartal'a gelmeye çok sıcak bakan Nery, Corinthians'ta oynuyor. Brezilya Milli Takımı'nda da görev yapan Nery, 29 yaşında. Ze Roberto eğer "Hayır" derse Nery gelecek. kaynak:fotomac siz kaynağa bakmayın bu haber gerçekten doğru ayrıca başkan kupa sonrası süpriz yapacaktı ancak ailton gitmeyince ze de süre isteyincec mecbur tıkandı transfer | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |