![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | iyi fiyat verildikten sonra azizeyi takmaz menajerler bencede ama olurya belli olmaz herşey beklenir bu çiplerden s..timin ezigbahçesi
__________________ BEŞİKTAŞ-bana babamdan kalan miras değil,oğluma olan borcumdur... ÖZGÜR KARTALLAR | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben gene delirdim iyce ya fenerli gördümmü dayanamıyorum yolda yürürken zaden şimdi ilk önüme çıkanı deviricem falla cinlerim tepeme geliyo allahım sabırr
__________________ BEŞİKTAŞ-bana babamdan kalan miras değil,oğluma olan borcumdur... ÖZGÜR KARTALLAR | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şimdi başladık avukatına (manejerine ) gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek gelecek, gelmiyecek saygılarımla ze roberto ![]()
__________________ Wé aRé Thé BésT FucK Of Thé RésT ÇaR$ı 58 | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |