![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #832 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu arada bu bjk tv ne is yapar bakiyorum bir sey varmi diye dandik programlar var ya tenis oynuyor yada su telli yarismalar insan saat basi haberleri verir bari bir mac oynaniyor insan canli baglantilar kurar yeni gelen futbolculari tanitir dogan gurubuna gecmeden daha iyiydi | ||
![]() |
![]() | #834 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #836 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | art_of_football: Alıntı:
gelsin mi gelmesin mi artik bizde arada kaldik ve gelmesine dogru egiliyoruz gibi. daha fazla b.ku cikmadan lig baslamadan bi kesinlik kazanir umarim transfer. Cünkü bizim oldugu gibi belki futbolcularinda kafasi burdadir ister istemez | |||
![]() |
![]() | #837 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bu bjk tv bosa yapılmıs bence adamlar yayın yapmaktan kaçınıyorlar ya bu nasıl takımın kanalı ya milanında kanalı war gitsinler bide oraya baksınlar
__________________ Wé aRé Thé BésT FucK Of Thé RésT ÇaR$ı 58 ![]() | ||
![]() |
![]() | #838 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kosovalı ze geldi die iki gün önce göbek atan sen deilmiydin şimdi ne oldu akşam eve gidiyorum bjk tv yi izliyim diorum bi bakıyorum teniz maçi herhalde oynayanlardan biri fanatik beşiktaşlı gösterip gösterip duruyorlar | ||
![]() |
![]() | #839 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hehehehe murat kardesim o anda sewinmiştim ama olmadı ne yapacan kardes bıktım artık yas gelmis 32 ye bize gelse ne olur gelmese ne olur bos wer gitsin ze yi bu tv yi de kapatın gitsin a.q
__________________ Wé aRé Thé BésT FucK Of Thé RésT ÇaR$ı 58 ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |