![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi . | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | iyi guzelde ailton gitmeden bu adam nasil gelecek | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | satamiyorsaniz verin bonservisini gitsin birdahaki sefere daha akilli davranin adam kalsa yine parasini alacak en iyisi yol vermek | ||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | su anda transfer ypamamızın nedeni ailton bunu ilk once bi anlamamız lazım.Ailton bize 3.5 mlyn € ya geldi.yönetim bu arkadsın fiyatını 1.5 mlyn € ya kadar dusurmesne ragemn hatta en son 850 bn € ya kadar dusurdu talibi çıkmadı.Şimdi eger ze yi aldık imzaladık anlastık derlerse ailton a kimse 5 kurus para vermez.Thun a gidecegi soylendi durdu ama ordanda bi ses çıkmadı.öncelikle ailton un gittigini borsaya bıldırecekler daha sonrada inş "Şirketimiz Brezilyalı oyuncu Jose Roberto da Silva Junior ile gorusmelere başlamıstır." yazısını bildirecekler. | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya yönetim olumlu olumsuz bir açıklama yapsa kurtulacağız bu meraktan.Ama sabredelim yarın Ligtv muhabirleri soracaktır bu konuyu maç öncesinde.Bu iş yarın netlik kazanır.Klebersonu hatırlayın.Devre arasında muhabir gelip klebersonu sormuştu.O da maç bitince gelin size bir müjde verebilirim demişti. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |