![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
Runje'ye tam not Transfer idildiği günden bu yana eleştirilere uğrayan Runje, Galatasaray maçında yaptığı başarılı kurtarışlarla yüreklere su serpti. ![]() Runje, Galatasaray ile oynanan Süper Kupa finalinde yaptığı başarılı kurtarışlarla büyük alkış aldı. Hırvak kaleci Galatasaray forvetinin 4 net gol pozisyonunda gole izin vermedi. Kupayı aldıkları için çok mutlu olduğunu belirten Runje, "Her geçen gün iyiyye gidiyoruz. Haftaya lig başlıyor. Süper Kupa moralimizi yükseltti" ifadesini kullandı.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İyi bir maç çıkardı gerçekten ama bir maçla tam isabet demek için biraz erken,ben hala cordobayı runje ye tercih ederim ama hayırlısı.İnşallah hep fiinaldeki gibi oynar...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | çok soğukkanlı bir kaleci pozisyonlarda hiç telaş yapmıyor bu en iyi özelliği refleksleri de iyi isabetli bi transfer zamanla daha da iyi olacaktır bence | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | iyi kaleci olduğu belli. maça çok iyi adapte oluyor. bi ara gökhan zan maçtan koptu ona da baırıodu kendini maça ver gibilerinden. ben çok sewdim. cordoba sewgisi bi ayrı ama. o kadr yol kaldı bi türkçe kelime etmedi. nobre hakemle fala n konuşuo. oyuncularla konuşuo. bence iyi bi seçim
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Runje Bence Bu Macta Cok Guzel Korudu Kaleyi, Ins Ligde Ayni Performansi Gösterir Ve Kalede Duvar Gibi Durur..
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |