![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #23 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben bobonun ileride çok iyi bir olcü olacağını düşünüyorum. kazanma arzusu hızı ve toplu topsuz çok iyi oynuyor.ailtonu aldığımızda almanya gol krakıydısonucu hepimiz gördük geçen sene bobo ailtondan on kat daha faydalı oldu. 2 sene sonra avrupa peşinden koşacaktır.
__________________ Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice BEŞİKTAŞIM | ||
![]() |
![]() | #24 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | |||
![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
tebrik ederim en güzel sen yazmışsın.sana sonuna kadar katılıyorum. bu takım çok genç ve aç.destek gelirse güçlenirler ama biz şimdiden onları küçümsersek hatta tek tek seçerek yaparsak bu takım üzerinde çok kötü bir etki yapar.hatta takım korkak futbol oynayarak bize çok şeyler kaybettirir.sırf kendilerini kurtarmak için.sonrada biz bunu yine onların üstüne atarız.hatta yıldız olacak insanları yok ederiz.bununda zararını sadece beşiktaş görür. birlikten güç doğar diye atalarımız boşuna söylememiş. HEP DESTEK TAM DESTEK diyorum ben.sizlerdende beklerim.birdaha bu kadar genç ve yetenekli gençleri bu takımda göremeyebilirsiniz unutmayın.kıymetini bilin. ve son olarak o adamın adı tigana.hangi ismi seçerken yanlış yaptıki bobo da yanlış yapsın.sorarım size
__________________ onur gurur kartal budur | |||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bobo' yu sadece kapalı defans yapmayan, hucumu dusunen, seven bır Anadolu takımına kiralasınlar; mesela Vestel Manisa, hem orada gozonunde olsun hemde tecrube kazansın, gelişsin. Bızde ondan doğacak boşluğa kiralık olarak tanınmış, tecrubeli, taraftarı trıbune çekecek, karsı takımın adını duyunca çekineceği bir yıldız alalım; mesela Trezeguet, Saha, Crespo vs. Sizce? | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Valla bu kadar laftan sonra hala yok Bobo kiralansın,yok Bobo niye alındı diyenlere artık cevap vermiyorum.Sahaya çıksın görürsünüz Bobo'yu diyorum ve konuyu kapatıyorum..
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi bakalım attık kuyuya ilk defa bir taş işallah yarar başları boboya destek verelim arkadaşlar geçen sene attığı bir kaç gol vardı çok teknik ve klas gollerdi aklımda kalanlar umarım kendini gelişitirir canavar gibi bi golcü olur takımda kalır başarılar elde ederiz. destek vereleim | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bobo çok kaliteli topçu. ilerdr çok para kazanırız ama şimdi şamp. olmak istiyorsak onu bi takıma kiralayıp finans gücü sağlanıp trezeguet kiralanmalı
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yaa ben anlamıyorum bu etiket merakını. bobo nun gecen yarım sezonda yaptıgı işler ortada. bunu yaparken ülkesi dışına ilk kez çıkmıs ve neyin ne oldugunu bilmediği bi ülkeye gelerek yaptı. bu çocuk ve takımdaki diğer gençler kendini geliştirip kanıtlayıp ilerde kariyeri için basamak yapmak isteyen adamlar. mesela alınacak bi yıldızın bobo kadar yaralı olacagı nerden belli. bi maç der ayagım agrıyo,bi antrenmanmda der başım agrıyoo, onun nazını cekmektense bu genç çocukların hırsını azmini ve inancını desteklemek daha mantıklı.sonuna kadar destek işte o kadar. bu kadar fuzuli yere ve hep aynı topici açmak için birbirinizle yarışcagınıza, yapıcı ve destekçi tavrınızla yarıssanız daha çok makbule gececektir.... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |