Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Forum Arşivi > Çöp Kutusu

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-02-2009, 20:43   #1
 
REKLAM YAZARI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yusuf Ziya Yılmaz=Genel Sekreteri Kenan Şara’yı Mezarda da Affetmem!..

Yusuf Ziya Yılmaz=Genel Sekreteri Kenan Şara’yı Mezarda da Affetmem!..
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur !..
Alaçamlı=Köprübaşılı Halk Şairi, Reklâm Yazarı, Eğitimci ve Gazeteciyim. Üç tanesi çıkan 50 şiir kitabım, 50 tanesi noter onaylı 400 tane de alternatif reklâm senaryom bulunmaktadır. Şiir kitaplarımı çıkartma ve alternatif reklâm senaryolarımı kamuoyuna duyurma mücadelesi veriyorum. Ben,1 Aralık 2000 de,44 yaşında gördüğü gerçek rüya reklâm senaryosunu notere onaylatan ve bu tarihten sonra da rüyalarında reklâm senaryoları gören dünyadaki ilk ve tek kişiyim.5 Aralık 2000 tarihinden sonra bütün ulusal televizyon ve gazeteler beni dünya ve Türkiye’ye flaş haber olarak duyurdular.
Coca Cola benden beş sene sonra noter onaylı gerçek rüya reklâm senaryomu dünya ve Türkiye’deki ulusal kanalların reklâm kuşaklarında aynen oynatmıştır. Ulusal gazeteler ve televizyonlar reklâm alamam korkusuna haber yapamıyorlar.
Coca Cola ile mahkememiz şu anda devam ediyor.Samsun yerel mahkemeyi kaybetmiştim. Yargıtay’a itiraz ettik.Yargıtay yerel mahkemenin verdiği kararı bozdu.Dava yakında Samsun’da yeniden başlıyor.Konu ile ilgili haber Türkiye ve dünyaya duyurulacaktır.Özellikle üye olduğum 5oo foruma ve üye olacağım diğer forumlara da bu haberimi koyacağım. En az 8 şirket 3 tane rüya reklâm senaryomu başka ürün adına ulusal televizyonlarda yayınladı. Google’ ye Hasan Sancak, Noter Onaylı Rüya, Blogcu, Hasan Sancak ya da Rüyalarımı Çaldılar yazarsanız,yüzlerce sayfamla karşılaşırsınız.
Türkiye’de ulusal basın esir alınmıştır.Bu benim ülkem için çok büyük bir utançtır.Yüzkarasıdır.Köle olan ulusal basını protesto ediyorum.Şikayetim buralarda çalışanlara değil, patronlaradır.Yazmayın deniyorsa, haber yapılmamaktadır.Sesimi duyurmak için Başbakan da dahil olmak üzere devlet bakanlarına,parti başkanlarına,belediye başkanlarına ulaştım.Bu şekilde sesimi duyurduğum zaman basın haber yapıyor.Başka türlü haber yaptıramıyorum.
Konu Samsun Fuar içinde Devlet Bakanı Nimet Çubukçu’ ya derdimi anlatacağım sırada Samsun AKP Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,Bakan, milletvekilleri, yetkililer ve basının huzurunda,Hocam ben senin derdini biliyorum.Yarın gel seni iki saat dinleyeceğim demiştir.Söz verip,beni Alaçamlı Samsun Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Kenan Şara’ya hakaret ettirerek kovdurması olayıdır.Bu olayın peşini bırakmam mümkün değildir.Hem bu dünyada hem öbür dünyada hakkımı arayacağım.
Konu rüya reklam senaryosu davasıdır…
Sanalda yüzlerce sayfamla karşılaşırsınız. Tanıdığınız başka basın ve forum varsa, lütfen bu haberimi onlara da gönderiniz. Çalışmalarınızda başarılar diler, en derin saygı ve sevgilerimi sunarım.
Saygılarımla.
SAMSUNLULAR… ALAÇAMLILAR…
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI
YUSUF ZİYA YILMAZ
VE
GENEL SEKRETERİ
KENAN ŞARA’YI
AFFETMEYECEKLER!..
Okuyanların Dikkatine!..
YUSUF ZİYA YILMAZ’I TANIR MISINIZ?
YUSUF ZİYA YILMAZ’I NASIL BİLİRSİNİZ?
YUSUF ZİYA YILMAZ YALAN KONUŞUR MU?
YUSUF ZİYA YILMAZ VERDİĞİ SÖZLERİ TUTAR MI?
YUSUF ZİYA YILMAZ KENAN ŞARA’YA HASAN SANCAK İÇİN NE DEDİ?
KENAN ŞARA’NIN HASAN SANCAK’I KOVDUĞUNDAN HABERİ VAR MI?
HASAN SANCAK’A SÖYLENEN SÖZLERİ YUSUF ZİYA YILMAZ MI SÖYLETTİ?

BUNLARI SÖYLEDİKTEN SONRA KONU İLE İLGİLİ YAZDIĞIM YAZILARIMI NOKTASINA VİRGÜLÜNE KADAR OKUMANIZI İSTİYORUM.YUSUF ZİYA YILMAZ DEVLET BAKANI NİMET ÇUBUKÇU’ NUN HUZURUNDA YARIN GEL SENİ İKİ SAAT DİNLEYECEĞİM DİYEN VE SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BENİ GENEL SEKRETER KENAN ŞARA’YA HAKARET ETTİREREK KOVDURMUŞTUR.
KUL HAKKI DENEN BİR ŞEYE İNANIP İNANMADIKLARINI BİLMİYORUM.İNANIYORSALAR, BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYEREK,AJANSLARA AÇIKLAMALARDA BULUNMALIDIRLAR.YAPTIKLARINDAN VE SÖYLEDİKLERİ DOLAYISIYLA SAMSUNLULARDAN,ALAÇAMLILARDAN, KAMUOYUNDAN VE BENDEN ÖZÜR DİLEMELİDİRLER.
Toplum tarafından sevilen kişiler ağızlarından çıkan sözlere dikkat etmeleri gerekir.Söz veriyorsalar,verdikleri sözleri tutmaları gerekir.Bu dünyada bundan kurtulabilirsiniz.Öbür dünyada hesabının sorulacağını unutmayınız.Aşağıdaki haber o tarihte basında çıkan haberlerden sadece bir tanesidir.Bunu bir partili olarak değil,insani açıdan değerlendiriniz.
Yusuf Ziya Yılmaz ile ilgili haberimi sadece
SAMSUN
MANŞET GAZETESİ SAHİBİ
A.Yener CABBAR
üç gün MANŞETTEN verdi.
Konunun üzerine gitti. Haberim gerçek değildir diye karşı taraftan, bu yazıma bir yalanlama gelmedi. Sadece sustular. Konu gerçek olduğu için bir cevap veremediler.
Ben, Samsun’daki çoğu gazeteciyi yakından tanımaktayım. Onların çoğu da beni tanımaktadır. Çünkü 24 senedir basının içindeyim. Alaçam’da çoğu ulusal ajansların ve yerel gazetelerin muhabirliğini ve temsilciliğini de yaptım.”İHA- DHA-AA-TRT-TERCÜMAN-GÜNEŞ-ORTADOĞU-FOTOSPOR-HALK-ALTINOVA-SANCAK”…Bunlardan bazılarıdır.
Yıllardır yalnız başıma COCA COLA VE RÜYA REKLAM SENARYOLARIMI İZİNSİZ KULLANANLARA KARŞI MÜCADELE VERİYORUM. Millet vekillerimiz, belediye başkanlarımızın hepsinin Noter Onaylı Rüyadan haberleri bulunmaktadır. Mailler ve telefonlarla onlarca sefer kendilerine konu ile ilgili bilgi verdim. Derdin nedir diye bana bir şey sormadılar!
Şimdiye kadar Samsun’a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, DYP Eski Genel Başkanı Mehmet Ağar, Anavatan Partisi Eski Genel Başkanı Erkan Mumcu, Kültür ve Turizm Eski Bakanı Atilla Koç,Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ve Sanatçı İbrahim Tatlıses’e Samsun’a geldikleri zaman ulaştım. ”RÜYALARINI ÇALANLARI SAKIN AFFETME.” Diyen ve destek olacağını söyleyen KÜLTÜR VE TURİZM ESKİ BAKANI ATİLLA KOÇ’un sözleri hâlâ Samsun semalarında yankılanmaktadır. Bu konudan haberleri olan ve konu ile ilgili yazılarımı verdiğim Mehmet Ağar ve Erkan Mumcu’da benimle ilgilenmemiştir.25 Kasım 2005 tarihinden 4–5 gün önce İHA bir haberimi yaptı. RÜYASINI ÇALANLARI BAŞBAKAN’A ŞİKÂYET EDECEK. Bütün yerel gazetelerimiz bunu manşetten okuyucularına duyurdular. Belirli tarihlerde bu konularla ilgili çıkan basındaki haberleri bilginize sunuyorum.Gazete kupürlerini taratarak, bu konularla ilgili haberleri bir kitapta yayınlayacağım.Önemli haberlerden bazıları aşağıdadır.
SAYIN BAKANIM HANİ SÖZ VERMİŞTİN?!..
KÜLTÜR BAKANI`NA RÜYA ŞİKÂYETİ!..
2005-08-27 Haber7 Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var
Samsun Alaçam`da öğretmenlik yapan şair-yazar Hasan Sancak, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç`tan, `Sayın bakanım, rüyalarımı çaldılar` diyerek yardım istedi bakanın nasihati ilginç oldu.
Koç, daha sonra Sahil Yolu`ndaki Sevgi Cafe`ye geçerek kendisine katılan eşi Şadiye Hanım ve kızı Sırma ile birlikte yemek yedi. Yemek sırasında ilginç bir olay yaşandı. Samsun`un Alaçam İlçesi`nde öğretmenlik yapan şair-yazar Hasan Sancak, Bakan Koç`a yaklaşmaya çalıştı. Önce güvenlik görevlilerinin engellemesiyle karşılaşan Hasan Sancak, Bakan Koç`un talimatı üzerine amacına ulaştı. Bakan Koç`a yaklaşarak 2000 yılında gördüğü ve Noter`e onaylattığı iki farklı rüyasına kendisinin haberi olmadan Coca-Cola ve Mavi Jeans firmaları tarafından reklam filmi çekildiğini ileri süren Hasan Sancak, `Sayın bakanım, hakkımın teslimi için sizden yardım istiyorum. O rüyalar bana ait` dedi. Koç ise, `Rüyanı çalanları asla affetme. Sana gerekli desteği vereceğim. Sonuna kadar hakkını ara` nasihatinde bulundu.
ÖĞRETMEN, NOTERE ONAYLATTIĞI RÜYALARINI ÇALANLARI BAŞBAKAN'A ŞİKAYET EDECEK!..
21 Kasım 2005 14:14
MEMURLAR.NET
Samsun'un Alaçam İlçesi'nde öğretmenlik yapan halk şairi, reklam yazarı, yazar, gazeteci Hasan Sancak, 26 Kasım'da Samsun'da düzenlenecek mitinge katılacak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a rüyasını ve projelerini çalanları şikayet edeceğini söyledi.
Bazı şirketlere karşı rüyasında gördüğü noter onaylı reklam filmlerini çekip oynattıkları için hukuki mücadele başlatan Hasan Sancak, "Yıllar önce gerek rüyalarımda görüp gerekse düşünerek yazdığım yarışma programları ve reklam metinlerimi değişik TV kuruluşları program haline getirirken, şirketler de reklam filmi yapıp gösterime sokuyor. Bu program ve reklam filmlerinin fikir babası benim. Tamamı noter onaylı ve ISBN numaralı olan kitaplarımda kayıtlıdır" dedi.
Projelerini çalanları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a şikayet edeceğini söyleyen Sancak, şu anda Başbakan'ın korumalarını nasıl geçeceğini düşündüğünü belirterek, gerekirse 500 metre uzaklıktan kalabalığa doğru koşup, "Sayın Başbakan'ım rüyalarımı çalıyorlar, adalet istiyorum" diye sesleneceğini ifade etti. Sancak, Başbakan Erdoğan'ın bir şeyhin eğitim sistemini düzeltmeye yönelik rüyasıyla ilgili olarak da, "Biz rüyalarla amel etmeyiz" sözünün çok yerinde bir söz olduğunu, ülkeyi karıştırmak isteyenlerin bu yollara tevessül ettiğini, dini ve milli konuları kullandığını ancak kendi durumunun farklı olduğunu söyledi. Kendisinin rüyaları ve düşünceleriyle kimseyi yönlendirmeye çalışmadığını ifade eden Sancak, "Ben de rüyalarla amel etmem. Gördüğüm rüyalarımı ve fikirlerimi notere onaylatıp kitaplarıma yazıyorum. Hepsi de ilginç. Ancak, bazı kuruluşlar benden izin almadan rüyalarımı ve fikirlerimi çalıyor. Ülkemizde fikir hırsızlığının önüne geçilmesini istiyorum. İki satır dize yazıp 'Bu şarkı sözlerini ben yazdım' diyenler şarkıcılardan tazminat alırken, bizim gibi Anadolu'da sesini duyuramayan fikir adamları mağdur ediliyor. Bizler bu konuda adalet istiyoruz" diye konuştu.
BAŞBAKANIM RÜYALARIMI ÇALDILAR!..
HÜRRİYET GAZETESİ
27 Kasım 2005
Başbakan Erdoğan, Samsun'daki konuşmasında ‘Doğalgaz konusunda Türkiye'nin rüyasını gerçekleştirdik' dediği sırada; Hasan Sancak adlı vatandaş da ‘Rüyamı çaldılar' diye pankart açtı.
İlköğretim okulu öğretmeni olan Sancak, rüyasında gördüğü reklamları notere tasdik ettirmesine rağmen, bir meşrubat ve tekstil firmasının bunları çaldığını öne sürüp, Başbakan'a şikáyette bulundu!..
AKP’NİN SAMSUN’DA DÜZENLEYECEĞİ MİTİNGDEN ÖNCE AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA 25 KASIM 2005’TE GİTTİM. O zamanın il başkanı farklıydı. Durumu bildiğini söyledi. Başbakanla beni iki dakika görüştürmesini rica ettim. Olmaz dedi. Peşinden SAMSUN AKP MİLLETVEKİLİ SUAT KILIÇ geldi. Durumu ona da söyledim. O da KESİNLİKLE olmaz söyledi. Pazartesi günü gelirsin dedi. Ben de onlara, siz beni şu anda dinlemiyorsunuz. Yarın sesimi Türkiye duyacaktır, dedim. Konuyla ilgili o haber başlıklarından birisi de yukarıdadır.Bunu televizyonlar da flaş haber olarak verdiler.
O zaman yeni çıkarmış olduğum BENİM ANNEM MELEKTİ şiir kitabımı imzalayarak, önceden Başbakana yazdığım mektubu da içine koyarak, sekretere verdim. Bu kitap ve mektubumu Suat Kılıç tarafından Başbakana iletilmesini istedim. Alaçama geldiğim zaman ALAÇAM AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SEBAHATTİN TURAL’ a durumu anlattım. O da Samsun Ak Parti İl Merkezine telefon açtı. Kitap ve mektubumun Suat Kılıç tarafından Başbakana iletilmek üzere alındığını sekreter hanım söyledi. Suat Kılıç’ı İHA’ da gördüm. Bana destek olmadığını, kendisine sekreter tarafından verilen kitap ve mektubumdan da 8 aydır bir haber almadığımı söyledim. Bana, kitabı Başbakana verdiğini, ama mektuptan haberi olmadığını söyledi. Bu konuyla ilgileneceğim, dedi. Suat Kılıç iki sene önce de Alaçam Geyikkoşon’da basın ve partililerin huzurunda, benim “SAMSUN İLLER SULTANI” isimli şiir kitabımı Ankara’da bastıracağını söylemişti. İHA da kendisini gördüğüm zaman İşlerinin yoğun olduğundan bu konuyla ilgilenemediğini söyledi.
Gelelim bu yazımı niçin yazdığıma, kaleme aldığıma. 9 Temmuz da Başbakanın Ak Parti İkinci Olağan Kongresine katılacağını okuyunca buradan hazırlıklı Samsuna gittim. Samsun’da DEVLET BAKANI NİMET ÇUBUKÇUnun da geldiğini duydum. Onun FUAR İÇİNDE SEVGİ KAFEye gideceğini öğrendim. Koşa koşa oraya gittim. Yemekte polisler etrafı çevirmişti. Bana, buradan geçemezsin, dediler. Ben de basın dedim. Nimet Çubukçunun yanına yaklaştım. Sayın Bakanım, Samsun’a hoş geldiniz dedim. Hoş bulduk dedi. Kendimi tanıttım. BENİM ANNEM MELEKTİ isimli şiir kitabımı ve kendisine yazdığım “SAMSUN’A BAKAN GELDİ -MİS GİBİ KOKAN GELDİ.”isimli şiirimi de takdim ettim. O şiirim bütün yöneticilerin ve partililerin dilindeydi. Nimet Çubukçu’ya izni olursa başımdaki olayı kendisine anlatmak istediğimi söyledim. O anda basın kamerayla çekim yaparken, bir taraftan da flaşlara basıyordu. SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YUSUF ZİYA YILMAZ, oradakilerin huzurunda, Televizyonlarımız da haber olarak verdi. ‘HOCAM BEN SENİN DERDİNİ BİLİYORUM. YARIN GEL. SENİ İKİ SAAT DİNLEYECEĞİM’ dedi. Benim o zamana kadar ona çok büyük saygım vardı. Derdimi ilk defa büyük bir yetkili dinleyecek diye sevincim daha da arttı. Ben, yerel televizyon programlarında, gazete haberlerim de, en son çıkardığım şiir kitabımda, Samsun’a gelen Bakanların yanında bana verdiği destekten dolayı defalarca kendisine teşekkür ettim.
SÖZÜNDE DURMAYACAĞINI BİLSEYDİM… BENİ ORADA KİMSE SUSTURAMAZDI. ÇÜNKÜ BAKANIN YANINA GELDİĞİMİ KİMSE FARK ETMEDİ. KÖTÜ NİYETLİ OLAN BİR KİMSE O ANDA HER ŞEYİ YAPARDI. HÂLBUKİ BENİM İSTEĞİM HALK ŞAİRİNİN DERDİNİ BİR DEVLET BAKANINA, HELE DE BU DEVLET BAKANI AİLEDEN SORUMLU OLARSA, ONA ANLATMAKTI. BAŞKAN BUNU ENGELLEDİ.
MİLLETVEKİLİ YA DA BELEDİYE BAŞKANI NİÇİN VARDIR? MİLLETİN VEKİLLİĞİNİ YAPMAK, HALKIN DERDİNİ DİNLEYEREK ÇÖZÜM BULMAK İÇİN DEĞİL Mİ? O ZAMAN VEKİLLERİMİZ, BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ HALKIN PROBLEMİNİ NİÇİN BİR BAKANA SÖYLEYEMİYORLAR… NEDEN YAPAMAYACAKLARI BİR SÖZÜ BAKANIN VE BASININ HUZURUNDA VERİYORLAR? YARIN SEÇİME GİDİLDİĞİ ZAMAN BUNUN HESABI SORULMAYACAK MI? DEMEYECEKLER Mİ? SİZ, VERDİĞİNİZ SÖZÜ YERİNE GETİREMEDİNİZ. BİR HALK ŞAİRİNİ, EĞİTİMCİYİ, REKLÂM YAZARINI, GAZETECİYİ BİR DAHA SAKIN BURAYA GELME DİYEREK KOVDURTTUN. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YUSUF ZİYA YILMAZ, ÖNCE NİMET ÇUBUKÇUDAN, KAMUOYUNDAN VE BENDEN ÖZÜR DİLEMELİDİR. ALAÇAMLI HEMŞERİM KENAN ŞARA’YI, BEN VE ALAÇAMLILAR KESİNLİKLE AFFETMEYECEKTİR. YANINA GİDENLERE OLAYI ÇARPITARAK ANLATMAK KENDİSİNE BİR ŞEY KAZANDIRMAYACAKTIR. YÜREĞİ YETİYORSA GELSİN, BUNU BASININ HUZURUNDA SÖYLESİN. O ZAMAN BENDEN CEVABINI ALIR. ALAÇAM’DA YEDİDEN YETMİŞE HERKESE YAPTIĞINI TEKER TEKER ANLATIYORUM. ANLATMAYA DA DEVAM EDECEĞİM. DÜŞÜNÜYORUM. BİR BELEDİYE BAŞKANI NASIL BÖYLE KONUŞUR? SONRA DA BUNUN TERSİNİ YAPAR. BUNUN YARIN BİR GÜN KENDİSİNE MEYDANLARDA SORULACAĞINI HESAP ETMEZ Mİ?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Şimdi buradan il başkanına ve milletvekillerine de bir çağrıda bulunuyorum. Büyükşehir Belediyesine derdini anlatmak için gelen ve kovulan bir vatandaşın durumu ortadadır. Bu Belediye Başkanı ve Genel Sekreteri hakkında ne düşünüyorsunuz? Oh çok iyi yapmış diyorsanız, bunu vatandaşlarımız da bilsin. Hayır, hiç iyi olmamış diyorsanız Samsunlular bu durumu da öğrensin. İnsanlar bir belediye başkanına niçin oy verirler? Vatandaşların dertlerine çözüm bulsunlar diye değil mi? Ben, belediye başkanı olursam, makamıma gelecek bütün herkesi kovacağım diyen bir belediye başkanına kim oy verir? Bundan sonra kim vermeyi düşünür? Bu olay Samsun tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Bunu, unutturmam ve unutturmak mümkün değildir. Ağzım konuştuğu ve dilim söylediği müddetçe bu durum konuşulacaktır. Aynı olay size yapılmış olsaydı! O zaman belki de dünyayı sallardınız. Benim fazla gücüm yok. Elim sadece biraz kalem tutuyor o kadar…
Olayın hafızalardan silinmemesi ve İnternet medyasında ki okuyuculara ve özellikle de Samsunlular bu olayı unutturmamak için tekrar başımdan geçen olayı anlatıyorum. Utanması gereken ben değilim. Ben, buradan gerçekleri yazacağım. Sizler de olay benim dediğim gibi değil diyorsanız, doğrusu varsa anlatınız.
Aşağıda anlatacağım olay noktasına virgülüne kadar aynıdır ve gerçektir. BURADAN CHP VE MHP MİLLETVEKİLLERİNE, PARTİ BAŞKANLARINA, SENDİKALARA, DERNEKLERE, SİVİL TOPLUM TEŞKİLATLARINA DA SESLENİYORUM. SİZLER, BU KONU HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? SİZLERİN DE BASIN HUZURUNDA BU KONU HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ AÇIKLAMANIZI BEKLİYORUM. İnternet adresimde tesadüf eseri yazımı okursanız, kamuoyunu aydınlatınız. Zaten bu konudan 3–4 tanesinin de haberi vardır…
10.07.2006 Pazartesi günü Başkanımızın sözüne itimat ederek Alaçam’ dan saat 8.30 otobüsüne binerek, Samsun Büyükşehir Belediyesine gittim. Sekretere olayı anlatarak Başkanımızın benimle konuşacağını söyledim. Sekreter kız Başkanımız bugün dışarıda toplantıdadır. Buraya bugün kesinlikle gelmeyecektir, dediği bir sırada GENEL SEKRETER KENAN ŞARA’yı odasına girerken gördüm Kendisi Alaçamlı hemşerimdir. Seslendim. Sayın Başkanım nasılsınız? Dedim. Yanıma geldi. Tokalaştık. Yüzü o anda sevimliydi. Ben de ona durumu anlattığım esnada o tebessüm eden suratı birden değişerek hiç ummadığım bir ses tonuyla aynen söylediklerini kamuoyunun bilgisine sunuyorum. BU SÖZLER BENİM SURATIMDA BİR TOKAT TESİRİ YAPMIŞTIR. HÂLÂ YAZIMI KALEME ALIRKEN ONUN BÖYLE NASIL SÖZ SÖYLEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. SAAT SABAH 10.25 NOKTASI VİRGÜLÜNE KADAR NOT ETTİM.” NİÇİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE GELİYORSUN? SENİNLE Mİ UĞRAŞACAĞIZ? BAŞKA YAPACAK İŞİMİZ YOK MU? YAPTIKLARINLA, SÖYLEDİKLERİNLE, RÜYALARINLA MİLLETİ OYALADIĞIN VE KANDIRDIĞIN YETER. BİR DAHA BELEDİYEYE SAKIN GELME. SAMSUN’DA 400 BİN KİŞİ VARDIR. SADECE SEN DEĞİLSİN!
BEN DE KENDİSİNE YUSUF ZİYA YILMAZ BAŞKANIMIZ GEL DEDİ. ALAÇAM’DAN OTOBÜSE BİNEREK ONUN İÇİN GELDİM, DEDİM. SÖYLEDİĞİ CÜMLEYİ BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM. SAYIN BAKANIMIZ NİMET ÇUBUKÇU’YU SENDEN KURTARMAK İÇİN ÖYLE SÖYLEDİ. SEN BUNU ANLAMIYOR MUSUN? SEN BUNU BİLMİYOR MUSUN? SEN BUNU ANLAYACAK KAPASİTEDE DEĞİL MİSİN? Dedi. Ben de söylediği bütün sözleri not ettiğimi söyledim. Bu seferde söylediği sözleri yine büyük harflerle yazıyorum. GİT. NEREYE ŞİKÂYET EDERSEN ET. Aynen bu cümledir. İçinden bir şeyler söyleyerek yanımdan uzaklaştı. Arabasına bindi. Dışarıda bu sözleri bende kalemle not ettim.
GENEL SEKRETERİN BENİ KOVDUĞU YER NERESİDİR? KENDİLERİNE BELİRLİ BİR SÜRE İÇİN EMANET EDİLEN BİR YERDİR. ÖMRÜNÜN SONUNA KADAR ORADA OTURMALARI GARANTİ MİDİR? HAYIR, HALK İSTERSE İNSANI ORADAN ALARAK, BAŞKA BİRİSİNİ ORAYA GÖNDERİR. O ZAMAN VATANDAŞI KOVMAK YETKİNİZ DÂHİLİNDE MİDİR? BU DÜNYA SULTAN SÜLEYMAN’A BİLE KALMADI. NE 17 AĞUSTOSLAR GÖRDÜK. MAKAMINA GÜVENENLERİN BİR AKŞAM DA MOLOZLARA KARIŞTIĞINA ŞAHİT OLDUK. HANİ BABA OĞLUNA SÖYLEMİŞ. SEN ADAM OLAMAZSIN. VURMUŞ, KIRMIŞ, DÖKMÜŞ VE ZENGİN OLMUŞ. BABASINI AYAĞINA ÇAĞIRMIŞ. HANİ BABA SEN BANA ADAM OLAMAZSIN, DEDİN. BAK SERVETİME. BEN, ADAM OLDUM, DEMİŞ. BABASI YİNE OĞLUM SEN YİNE ADAM OLAMADIN DEMİŞ. BABANI BÖYLE PALAS PANDIRAS SENİN KARŞINA GETİRMEKLE ADAM OLMANIN BİR İLGİSİ YOKTUR.
Gerçekten şanın şöhretin olabilir. Ama adam olmak çok farklı bir şeydir. Beni devamlı sus. Sen öğretmensin diye tehdit edenlere inat her şeyi konuşacağım. Bir halk şairine destek olacağım diyerek destek olmayanları, halkımıza şikâyet edeceğim. ÇALINAN, ÖĞRETMENİN DÜŞÜNEREK VE RÜYASINDA GÖRDÜĞÜ, NOTERE ONAYLATTIĞI RÜYA REKLÂM SENARYOLARIDIR. Türkiye her hırsızlıkla karşılaştı. Dünyada ilk defa bir halk şairinin NOTER ONAYLI GERÇEKRÜYALARINI ÇALDILAR. Vatan toprakları da böyle uyuduğumuz için elimizden kayıp gitmektedir. Yediden yetmişe bütün Samsunlu hemşerilerimi verdiğim mücadelemde bana destek olmaya davet ediyorum.
SÖZÜM BURADA BU YAZIMI OKUYAN VE BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNU TANIDIĞIM ARKADAŞLARIMA. OLAYIN ASLI, GERÇEĞİ TAMAMEN ANLATTIĞIM GİBİDİR. ÇOĞUNUZUN ORADA NE SIKINTILAR İÇİNDE ÇALIŞTIĞINI YAKINDAN BİLEN BİRİSİYİM. SÖZÜM KALEMLE YAZANLARADIR. YARIN BİR GÜNÜ BUNA BENZER BİR DURUM SİZİN DE BAŞINIZA GELEBİLİR. BİR GAZETECİ ARKADAŞINIZIN ONURUYLA OYNANMIŞTIR. BU KOLAY KOLAY AFFEDİLECEK BİR ŞEY DEĞİLDİR. YARININ NELER GÖSTERECEĞİNİ KİM BİLEBİLİR! BİR AKŞAM OLDUĞU ZAMAN TRİLYONER, ÖBÜR AKŞAM OLDUĞU ZAMAN METELİKSİZ İNSANLARI ÇOK GÖRDÜK. ŞU ANDA SİZ İMTİHANDASINIZ. YUKARI TÜKÜRSEN BIYIK, AŞAĞI TÜKÜRSEN SAKAL MİSALİ ZOR BİR KONUYLA KARŞI KARŞIYASINIZ. KÖŞESİNDE BU OLAYI HALKA BİLDİREN VE KORKUSUZCA YAZAN ARKADAŞLARIMIZIN YAZISINI İNTERNETE KOYABİLMEM İÇİN LÜTFEN MAİLİME YAZINIZI GÖNDERİNİZ. GAZETECİLİK GERÇEKTEN ÇOK ZOR BİR MESLEKTİR. ONU, KİMSEDEN ÇEKİNMEDEN, SADECE DOĞRULARI YAZABİLEN İNSANLARIN BİNLERCE OLMASI DİLEĞİYLE. KAMUOYUNUN BİLGİSİNE SAYGIYLA SUNUYORUM.
BAKAN NİMET ÇUBUKÇU, SAMSUN'DA…
09 Temmuz 2006 Pazar Saat 14:01
www.haberler.com
…Sevgi Gölü yanındaki Sevgi Kafe'ye giden Bakan Çubukçu, burada Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun milletvekilleri Suat Kılıç ve Ahmet Yeni ile birlikte yemek yedi. Bu sırada Bakan Çubukçu'ya yaklaşan emekli öğretmen, halk şairi ve reklam yazarı Hasan Sancak, Bakan Çubukçu'ya 'BENİM ANNEM MELEKTİ ' isimli şiir kitabını hediye etti. Hasan Sancak, Bakan Nimet Çubukçu için yazdığı şiiri takdim ettiği sırada, rüyalarında gördüğü reklamların bazı firmalar tarafından kullanıldığını dile getireceği anda, korumalar tarafından uzaklaştırıldı. Bu sırada, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Hasan Sancak'a, "Bakanımız çok yoğun. Yarın bana gel, ben seni 2 saat dinleyeceğim" diye teselli etti.
Hasan Sancak'ın Bakan Nimet Çubukçu' ya
yazdığı şiir şöyle:
SAMSUN'A BAKAN GELDİ
MİS GİBİ KOKAN GELDİ
Hoş geldiniz Samsun'a
Çok yakınsınız cana
Mutluluğu getirin
Burada her insana
Samsun'a Bakan geldi
Mis gibi kokan geldi
Samsun büyük bir şehir
Sağ solda iki nehir
Vatandaş neşe bulsun
İşi halledin bir bir
Samsun'a Bakan geldi
Mis gibi kokan geldi
Aile çok önemli
Gezersin ilçe ili
Problemler kalmasın
Yukarı kaldır eli
Samsun'a Bakan geldi
Mis gibi kokan geldi
Memlekette bir bela
Canı öldürür hâlâ
İçki kumar önlensin
Sağlam çıkalım yola
Samsun'a Bakan geldi
Mis gibi kokan geldi
Unutmayın Samsun'u
Daima sevin onu
Bir işi olur ise
Görün Bakanım bunu
Samsun'a Bakan geldi
Mis gibi kokan geldi
Gidenler unutuyor
Beni üzüntüye kor
Şairin derdi nedir
İster isen bir kez sor
Samsun'a Bakan geldi
Mis gibi kokan geldi
Reklamlarım çalınır
Şirketlerce alınır
Çaresiz bir şekilde
İşte böyle kalınır
Samsun'a Bakan geldi
Mis gibi kokan geldi
Bunlar Hasan'ın sözü
Anlatılanların özü
Sizler de düşürmeyin
İçime ateş közü
Samsun'a Bakan geldi
Mis gibi kokan geldi

SAMSUN’DA KENDİLERİNE ULAŞTIKLARIM VE İLGİLENMEYENLER...
TAYYİP ERDOĞAN
NİMET ÇUBUKÇU
ATİLLA KOÇ
MEHMET AĞAR
ERKAN MUMCU
SUAT KILIÇ
AKP SAMSUN MİLLETVEKİLİ
YUSUF ZİYA YILMAZ
SAMSUN BELEDİYE BAŞKANI
İBRAHİM TATLISES

MAİL VE TELEFONLA ULAŞTIKLARIM VE HABER YAPMAYA KORKANLARDAN BAZILARI…
ALİ KIRCA
ALİ SAYDAM
ATIF BİR
GÜNEŞ TULGA…
SAVAŞ AY…
CANLI TV TELEFON BAĞLANTISINA ALACAĞIZ DİYEN VE SÖZÜNDE DURAMAYAN
BEYAZIT ÖZTÜRK
CANLI TV YAYININA GEL DİYEN VE SUSTURULAN
ESRA CEYHAN
SAMSUN ALAÇAMA GELDİ. KORKUSUNA YAYINLAYAMADI.
FLASH TV CANIM TÜRKİYE PROGRAMI
BEYAZIT ÖZTÜRK
ESRA CEYHAN’A,
Kanal D’de program yapan Beyazıt Öztürk korkusuna beni canlı yayına bağlatamamıştır. Beni 3 sefer telefonla arayıp, canlı yayına alacağız dedirten kendisidir. Kanal D’de program yapan Esra Ceyhan’da canlı yayına gel demesine rağmen, yönetim tarafından susturulmuştur. Flash Tv Canım Türkiye Programı Alaçam’a gelip çekim yapmasına rağmen yayınlayamamıştır.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
TEŞEKKÜR
SAMANYOLU TELEVİZYONU MACERACI PROGRAMI SUNUCUSU MURAT YENİ beni 9 dakika göstermiştir. Kendisine saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
TEŞEKKÜR
Bu haberimi sadece
SAMSUN
MANŞET GAZETESİ SAHİBİ
A.Yener CABBAR
üç gün MANŞETTEN verdi.Kendisine bir basın mensubu olarak, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.Bu onurlu davranış inşallah diğer medya kuruluşları tarafından da gösterilir. Binlerce mail göndermeme rağmen yazarlar bile köşelerine bu yazımı alamadılar. Hür, bağımsız, onurlu, yüreği yeten, paranın kölesi olmayan basın mensupları muhakkak sesimi duyacaktır. Onların hepsine saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Daha hür ve bağımsız bir medyanın Türkiye’de oluşması dileğiyle… Saygı ve sevgilerimi sunarım.
SAYGILARIMLA.

HASAN SANCAK
ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ
REKLÂM YAZARI
(EĞİTİMCİ-GAZETECİ)
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
REKLAM YAZARI Ofline  
Alt 19-02-2009, 20:57   #2
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Siyasi içerikli konu açmak yasaktır. Forumumuz Beşiktaş Jimnastik Kulübü odaklı bir forumdur. Kapatmak durumundayım.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline  
 

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 09:10 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580