![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #122 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | GUSTAVO NERY'YE İZİN ÇIKTI!.. ![]() ![]() BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!.. Nery'in idmanlardaki isteksiz tavrı ve sürekli "Çok iyi teklif aldım" dediği Beşiktaş'a gitmek istediğini söylemesi üzerine bir açıklama yapan Corinthians Teknik Direktörü Geninho, yıldız futbolcunun takımdan ayrılabileceğini söyledi. Gönülsüz mücadele edecek futbolcuya ihtiyacı olmadığını belirten Geninho, "Antrenmana katılmak istememek kabul edilemez bir durum. Takımda kalmak istemeyen bir futbolcuyu ben de istemem. Nery'in önünü kapamamak lazım. Eğer Başkan, Beşiktaş'la anlaşırsa bu transfer benim için sorun olmaz. Nery'e kapıları sonuna kadar açıyorum" diye konuştu. Teknik Direktör Geninho, Gustavo Nery'i takımda kalmaya zorlamanın kimseye yarar getirmeyeceğini ancak transferin gerçekleşmemesi durumunda yıldız futbolcuyu kadro dışı bırakmayı düşünmediğini de belirtti. Dakka90.com Dış Haberler Servisi | ||
![]() |
![]() | #127 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #128 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #129 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |